Ezt a gonosztevőt keltheti életre Ben Mendelsohn a Marvel Kapitányban

2017. november 28. - Marvel Magyarország

Körvonalazódik a Marvel Studios egyik legkülönlegesebbnek ígérkező projektje.

kode-lgx-ccsssxxzz.jpg

Még októberben számoltunk be arról, hogy a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet gonosztevőjét játszó Ben Mendelsohn a 2019 februárjára kitűzött Marvel Kapitányban is visszatér gonoszkodni, azonban akkor még nem derült ki semmilyen részlet a potenciális karakterét illetően. Bár úgy hírlett, hogy a színész egy skrull tábornokot fog alakítani, de a That Hashtag Show friss jelentése szerint valójában Yon-Rogg, egy kree katonatiszt szerepében díszeleg majd.

Az eredeti hírben szerepel, hogy Mendelsohn kész aláírni a szerepre, de mivel még hónapokra vagyunk a forgatás kezdetétől és bármi változhat, ezért semmit sem szabad hivatalosan kezelnünk. Yon-Roggot Stan Lee és Gene Colan alkották meg a Marvel SuperHeroes #12 számához, akinek Mar-Vellel (a kree szuperhőst Jude Law fogja alakítani a filmben) együtt a Föld megfigyelése és a szerzett információk jelentése volt a feladata. Rogg különböző okokból megpróbálta elpusztítani Mar-Vellt, és pont az egyik összecsapásuk vezetett Carol Danvers (Brie Larson)  emberfeletti erejének megszerzéséhez. 

Tudván, hogy a Marvel Kapitány cselekménye a kree-skrull háború köré szerveződik és Mar-Vell biztosan jelen lesz a címszereplő mentoraként, így egyáltalán nem elképzelhetetlen Yon-Roggot főellenségnek megtenni, Mendelsohnt pedig már most elnéznénk a féltékeny, bosszúszomjas és hatalomra éhes karakter bőrében.

Talán hamarosan megkaphatjuk az első hivatalos fotót Marvel Kapitányról, hiszen Larson már gőzerővel dolgozik a cím nélküli Bosszúállók 4 forgatásán. Scarlett Johansson mesélt róla: "Brie Larson is itt van nekünk, még mielőtt forgatná a szóló Marvel Kapitány filmet. Olyan nagyszerű, és történt vele egy nagyon édes dolog a napokban. Hulk mellette állt, Joe Russo pedig mondta neki, hogy tegye a kezét Mark [Ruffalo] arcához és állítsa őt meg, mire Brie: 'Az arca elé?' Elmondták neki, hogy ott csak Hulk mellkasa van, ő pedig felnézett és kiabálni kezdte, hogy 'Új vagyok! Új vagyok!' Nagyon szürreális élmény számomra látni ezt a sok új színészt, ahogy élehetet lehelnek ikonikus karakterekbe. Nagy öröm lesz nézni a következő generációt. Kicsit keserédes érzés, de összességében pozitív. Hihetetlenül büszke vagyok mindarra, amit idáig letettünk az asztalra és amit még lefogunk."

(forrás: Screen Rant) 

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1413402361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása