Chadwick Boseman egy kissé antihősként látja Fekete Párduc karakterét

2017. november 08. - Marvel Magyarország

A készülő mozifilmről nyilatkozott a címszereplőt játszó színész.

black_panther_fokep.jpg

Bár Fekete Párduc technikailag szuperhősnek számít a Marvel Moziverzumban (és egyben minden rajongó szemében), a karaktert életre keltő Chadwick Boseman egy CNET-nek adott friss nyilatkozatában kifejtette, miért nem használná egyértelműen ezt a jelzőt Wakanda újdonsült uralkodójára.

"Megvannak benne egy hős attribútumai, de nehéz döntéseket kell meghoznia, és néha nincsen helyes válasz. Mindenki hallotta az előzetesben: 'Nehéz egy jó embernek királynak lennie.' Ez a mondat fontos szerepet játszik a filmben. Időnként olyan érzést kelt, mint A Keresztapa, bonyolult helyesen cselekedni. Bonyolult követni a hagyományokat, bonyolult valami újat csinálni és bonyolult, ha neked kell döntened életről és halálról. Néha rossz dolgokat kell tenned az igazság és a béke eléréséért."

A színész emellett megígérte, hogy határozottan szuperhős film lesz a Fekete Párduc: "Lesz sok-sok akciójelenet és fel is robban néhány dolog," tette hozzá nevetve. "Amit általánosságban imádok a Marvelben, az az, hogy foglalkoznak az emberekkel, sőt, elsősorban velük. Ki van a szerkó alatt? Ki az a személy, aki ilyen hatalom birtokosa lett?"

Boseman elárult még pár érdekességet a Letitia Wright alakította Shuriról, aki elmondása szerint az egyik legfontosabb karaktere a mozinak. "A képregényekben T'Challa tudós és király, de a húgom az igazi zseni. Övé ez az ajándék, ő Wakanda Tony Starkja. Szellemes, menő és vicces. T'Challa is jó a tudományokban, de Shuri a zseni, ez így volt mindig is. Ha valaki nem hinné, hogy van hely nők számára a technológiában, az meg fog lepődni a film során." T'Challa mellett Shurival is találkozunk a soron következő Bosszúállókban.

A Marvel Studios Thor: Ragnarököt követő produkciója a Fekete Párduc lesz, ami 2018. február 15-én kerül a filmszínházakba.

(forrás: CNET)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5113204549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása