Megvan, ki játssza a Marvel Kapitány 2. főgonoszát

2021. február 14. - Marvel Magyarország

Megtalálták a címszereplő ellenfelét a második részre.

marvel-kapitany-vegjatek.jpeg

A Deadline jelentése szerint Zawe Ashtoné a megtiszteltetés, hogy eljátssza a Marvel Kapitány 2. főgonoszát, habár ezt még sem a Disney, sem a Marvel Studios nem kommentálta.

A színésznő korábban a karrierje szempontjából áttörést jelentő Fresh Meat című brit vígjátéksorozatban játszott főbb szerepet, emellett láthattuk az Éjszakai ragadozók és a Bársony kőrfűrész című filmekben, utóbbiban éppen Jake Gyllenhaal, azaz Mysterio oldalán. Tavalyelőtt pedig a Broadwayen is debütált a nagysikerű Árulás című Harold Pinter-darabban Tom Hiddleston és Charlie Cox oldalán, szóval kijelenthető: nem idegen a Marveles színészek körében.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy a Marvel Kapitány 2-ben pontosan milyen gonosztevő bőrébe bújhat. Igaz, Carol Danvers ellenfeleinek sora talán kevésbé illusztris, mint más képregényhősöké, mégis van helye a találgatásoknak. Egy lehetséges jelölt lehet Karla Sofen, azaz Holdkő, aki Carolhoz hasonlóan szintén egy kree találmánynak köszönheti a képességeit. A karakter jó és rossz között ingadozik: először csatlakozik Zémó Báró gonoszokból toborzott csapatához, a Mesterbűnözőkhöz, majd belép a Tél Katonája Mennydörgők-csapatába, és az emberiséget fenyegető űrlényekkel harcol.

Lehetséges jelölt még a madárszerű harcosokból álló, ősi siár fajhoz tarozó Cal’Syee Neramani, vagyis Halálmadár, aki bár egy ideje már inkább az X-Men ellenfele, eredetileg a Carol Danvers-féle Ms. Marvel ellenlábasaként jelent meg a Ms. Marvel kilencedik számában, 1977-ben.

Persze az sem elképzelhetetlen, hogy egy eredetileg férfi karaktert fog megformálni A Hangya és a Darázs Szelleméhez hasonlóan. Sőt, már az első részben is volt ilyen, ugyanis az Annette Bening által életre keltett Mar-Vell karaktere a képregényekben férfi volt.

Egyelőre annyit tudni, hogy a szereplők között a címszerepben visszatér Brie Larson, mellette Teyonah Parris a WandaVisionben is látható Monica Rambeau lesz, illetve beköszön még az éppen forgatás alatt álló Ms. Marvel sorozat főszereplője, Iman Vellani is. Arról egyelőre nincs hír, hogy az első részben Yon-Roggot alakító Jude Law, a Talost megformáló Ben Mendelsohn vagy éppen Nick Fury szerepében Samuel L. Jackson visszatérnek-e. A 2022. november 11-én érkező filmet a Kampókéz remake-et is készítő Nia DaCosta rendezi.

zawe-ashton.jpg

Zawe Ashton

Ha tetszett a cikk, további hírekért kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5416426816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása