Megérkeztek az első sokatmondó lesifotók a Ms. Marvel forgatásáról

2020. november 20. - Marvel Magyarország

Nem kellett sokat várni a gyártás megkezdésére.

ms-marvel-comic-header-02.jpeg

Már el is kezdődött a Ms. Marvel forgatása Georgia állam fővárosában, Atlantában, miután alig két hónapja számoltunk be róla, hogy az eddig ismeretlen Iman Vellanit választották ki a Disney+-sorozat főszerepére. Mivel egyelőre külső helyszínen dolgoznak a produkción, valaki máris lencsevégre kapta többek között magát a címszereplőt is, méghozzá különféle jelenetek felvételekor.

Első körben bringázás közben sikerült elcsípni a fiatal színésznőt, ami önmagában nem lenne túl érdekes, de aztán valaki alaposabban szemügyre vette az öltözékét. A katonai dzsekin az Amerikai Egyesült Államok Légierejének pilótaképzését hirdető plecsni van, ahol történetesen Carol Danvers is repült, a bukósisakon pedig szintén a Marvel Kapitánnyá vált Carol jellegzetes csillagszimbóluma figyelhető meg. A sisakra a saját nevének kezdőbetűit is felvéste (Kamala Khan), és bár ehhez már nagyon szemfülesnek kell lenni, de a katonai dzseki alatt Bosszúállók mintás pólót visel.

A pakisztáni-amerikai tinédzser Kamala Khan a Marvel 2014-es képregényében, a Ms. Marvelben debütált, és tett szert azonnal hatalmas népszerűségre. A karakter azért is lehet annyira közkedvelt az olvasók körében, mert ő maga is nagy rajongója a Bosszúállóknak, kiváltképp Marvel Kapitánynak, aki példaképeként a névválasztásban is inspirálta, miután inhumán szuperképességekre tett szert. Kamala ezen aspektusát most már egyértelműen adaptálni fogja a széria is, ami ha a bringázós képekből nem lett volna egyértelmű, nem sokkal utána még több lesifotó záporozott a forgatásról.

Ezeken a képeken már jelmezben is szemügyre vehető a karakter, de ez valószínűleg nem valamiféle prototípus ruha, hanem csak egy rajongói szerelés, amelyet valamilyen rendezvényre vagy ünnep alkalmából öltött magára: Kamala Khan természetesen Marvel Kapitányt, a mellette lévő Bruno Carrelli pedig a tudós Bruce Bannert testesíti meg. Ami Brunót illeti, a képregényekben ő Kamala legjobb barátja, aki egész véletlenül tudóspalánta is: többek között általa készülhetett el Ms. Marvel ikonikus jelmeze, ami a lány nyúlós képességeihez alkalmazkodva vele együtt növekszik. A Disney+-sorozatban a The Walking Deadből és Az elmeorvosból ismert Matt Lintz fogja megformálni.

A valószínűleg 2021 végén érkező Ms. Marvel írója és vezető producere, azaz showrunnere Bisha K. Ali, aki többek között a Négy esküvő és egy temetés című tévésorozaton dolgozott korábban. Sharmeen Obaid-Chinoy és Meera Menon mellett a széria epizódjait a Bad Boys: Mindörökké rosszfiúkat is dirigáló Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezik majd.

Ha tetszett a cikk, további hírekért kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2416292794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása