Kiderülhetett, mikor debütál a Marvel felnőtteknek szóló M.O.D.O.K. animációs sorozata

2020. október 08. - Marvel Magyarország

Stop-motion animációval készül George Tarleton sorozata.

modok-animacios-sorozat-comic-header-02.png

Talán valaki ebben a pillanatban is M.O.D.O.K. hadseregét püföli a Marvel's Avengers videojátékban, ahol a hatalmas szellemi és pszionikus képességeket birtokló főgonosz kiemelt szerepet kapott. Nem sokkal később azonban Patton Oswalt értelmezésében is bemutatkozik a karakter a Hulura érkező animációs sorozatában, amelyről hosszú csend után végre elmondott egyet s mást a készítő, beleértve azt is, hogy megközelítőleg mikor számíthatunk rá.

„Már megírták az epizódokat” – kezdte A S.H.I.E.L.D. ügynökeiből is ismeretes Oswalt. „Már fel is vettük hozzá a szövegeket, szóval egyedül az animálás maradt hátra. És mivel nagyon keményen elköteleztük magunkat a stop-motion technika mellett, minden egyes képkockát őrült részletességgel készítünk el. Jelen pillanatban úgy néz ki, hogy jövő év elején debütálhat, de pontos dátummal egyelőre nem tudok szolgálni.”

Amellett, hogy Oswalt maga kölcsönzi a családot és a munkát nehezen összeegyeztető szupergonosz hangját, egyúttal íróként és producerként is közreműködik a szériában. A stop-motion animációval megálmodott M.O.D.O.K. a Stoopid Buddy Stoodios műhelyében készül, mely csapat a Robot Chicken mögött is áll. A mellékszereplők között Aimee Garcia, Melissa Fumero, Wendi McLendon-Covey, Ben Schwartz, Beck Bennett, Jon Daly és Sam Richardson is szerepel, ezenkívül pedig Oswalt megerősítette, hogy a sorozat zenéjét Daniel Rojas (Kipo and the Age of Wonderbeasts) szerzi.

Körülbelül két éve jelentette be a Marvel, hogy egyezséget kötöttek a Huluval, aminek keretében több felnőtteknek szóló animációs sorozatot készítenek. Az eredeti megállapodás szerint M.O.D.O.K., Hit-Monkey, Tigra és Dazzler, illetve Howard, a kacsa is külön szériát kaptak volna, ám nemrég a Marvel törölte a Howard, a kacsát és a Tigra és Dazzlert a Hulu készülő projektjei közül. A tervek szerint a négy sorozat főhősei a The Offenders című crossover-szériában találkoztak volna, de ez valószínűleg már nem fog megtörténni.

Elképzelhető, hogy az október 8-11-ig tartó virtuális New York Comic Con során még többet megtudhatunk majd a M.O.D.O.K. sorozatról, ahol több mint valószínű, hogy a Hulu az első kedvcsinálót is bemutatja.

(forrás: SuperHeroHype)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6216231908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.10.08. 15:24:17

nagyon kéne már egy jó marvel animációs cucc...

Intelligensmosópor-jogi aktivista 2020.12.09. 20:35:39

Éééééés ezt a családot előbb láttuk képregényben mint bárhol máshol. (Múlt héten kezdődött a M.O.D.O.K. képregény mini, és szerepelnek benne... igaz csak mint "hamis?" emlék de akkor is.)
süti beállítások módosítása