BREAKING: Benedict Cumberbatch újra eljátssza Doctor Strange-et a Pókember 3-ban!

2020. október 08. - Marvel Magyarország

Új társat kap Peter Parker a folytatásban.

doctor-strange-spider-man-far-from-home.jpg

Érdekes hírek érkeznek az elmúlt hetekben Pókember háza tájáról. Nem csupán azt tudtuk meg, hogy A csodálatos Pókember 2. egyik antagonistája, a Jamie Foxx által alakított Elektro is feltűnik majd a Tom Holland-féle hálószövő harmadik önálló filmjében, de az is kiderült, hogy a Marvel Moziverzum egyik népszerű figuráját is készül bedobni a stúdió.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Benedict Cumberbatch is csatlakozott a produkcióhoz, és valószínűleg senkit nem ér meglepetésként, hogy ezúttal is Doctor Strange karakterét fogja megformálni, méghozzá Peter Parker új mentoraként. Miután a Hazatérésben Tony Stark, azaz Vasember, az Idegenben-ben pedig Nick Fury jutott hangsúlyosabb szerephez, ezúttal a titkos tanok mestere lesz az, aki együtt osztozhat a képernyőn Tom Holland falmászójával.

Arról egyelőre korai lenne beszélni, hogy milyen és mekkora szerepet szán a stúdió Doctor Strange számára a Pókember folytatásában, mindazonáltal a Marvel és a Sony Pictures koprodukciójában készülő alkotás, valamint a Doctor Strange in the Multiverse of Madness azonos időintervallumban kezd el forogni, ami felveti a kérdést, hogy a színész hogyan fogja tudni összeegyeztetni a kettőt. A Deadline bennfentes forrásai szerint a terv az, hogy Cumberbatch először a Pókemberhez forgatná le a jeleneteit, aztán állna neki a saját filmjének, ami jelen pillanatban az előkészületeknél tart Sam Raimi rendezővel az élen.

A Pókember 3. gyártása még ebben a hónapban kezdetét veszi Atlantában, míg a Doctor Strange folytatásához Cumberbatch korábbi elmondása szerint október végén vagy november elején láthat neki a stáb. Előbbi premierje 2021 végére, utóbbié 2022 elejére van időzítve. Talán Peter Parker ezúttal tényleg szembesülhet néhány alternatív valósággal?

(forrás: The Hollywood Reporter, Deadline)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8816232686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.10.09. 10:19:21

logikus, hogy kell varázsló ha más univerzumok is lesznek benne.
süti beállítások módosítása