A Doctor Strange folytatását X-Men-filmeken edződött operatőr fényképezi

2020. szeptember 14. - Marvel Magyarország

 A veterán rendező mellé szintén képregényfilmes veterán operatőr dukál.

doctor-strange-original-main.jpg

Mióta áprilisban kiderült, hogy az eredeti Pókember-trilógiát rendező Sam Raimi veszi át a távozó Scott Derrickson helyét a Doctor Strange In the Multiverse of Madness címre keresztelt folytatás direktori székében, azóta nem sokat hallottunk a projekt felől. Azonban a The Ronin nevű portál bennfentes forrásokra hivatkozva arról számolt be nemrégiben, miszerint a nagy csönd nem volt eseménytelen, ugyanis a stúdió és Raimi időközben egy igen lenyűgöző munkássággal bíró operatőrt talált John Mathieson személyében.

Mathieson filmográfiáját látva semmiképpen sem mondható, hogy a szakembernek ne lett volna lehetősége a lehető legkülönbözőbb műfajokban kipróbálnia magát, hiszen többek közt olyan alkotások operatőreként tevékenykedett eddig, mint a Hugh Jackman utolsó mutánsmozijaként számon tartott Logan - Farkas vagy az impozáns látványvilágú X-Men: Az elsők, de dolgozott a Gladiátoron, a 47 roninon, Az U.N.C.L.E. emberén és a Pokémon - Pikachu, a detektíven is.

A legutóbbi információk szerint a Stellar Vortex kódnéven futó Multiverse of Madness forgatása leghamarabb valamikor ez év végén venné kezdetét Angliában, majd a stáb innen utazna tovább New Yorkba, valamint később Norvégiába. Azonban a koronavírus-járvány miatt nincs kizárva, hogy az utóbbi kettő végül kútba eshet, ahogyan az több más produkciónál is kiütközött az elmúlt időszakban.  

Emellett egy rendkívül érdekes híresztelés is szárnyra kapott az MCU Cosmic jóvoltából, mely portál arról értesült, hogy a Multiverse of Madnessben a főhős mellett felbukkanó, Elizabeth Olsen által alakított Skarlát Boszorkányon kívül két újabb fontos Marvel-karakter is tiszteletét teszi, akik a későbbiekben jelentős kihatással lesznek a Marvel Moziverzum jövőjére. Az említett két szereplő nevezetesen Wicca és Speed, akik a képregényekben Vízió és Wanda szuperképességekkel bíró ikergyermekei. Az értesülés szerint a páros első felbukkanására nem is kell olyan sokat várni, hiszen az ikrek már a Disney+-ra készülő WandaVision-sorozatban bemutatkoznak, ezzel lényegében megalapozva a Multiverse of Madness-beli szerepüket. 

A Sam Raimi rendezésében készülő Doctor Strange in the Multiverse of Madness 2022. március 25-én mutatkozhat be a mozikban. 

2-logan-df-03184crp.jpg

John Mathieson a Logan - Farkas forgatásán (Fotó: Twentieth Century Fox Film)

(forrás: The Ronin, MCU Cosmic)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7416200218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása