A Marvel ingyenesen beszerezhetővé tett több száz Fekete Párduc képregényt

2020. szeptember 06. - Marvel Magyarország

Megfelelő tisztelgés a király előtt.

black-panther-1-2018-header.jpg

Többen is felhívták rá a figyelmünket, miszerint a digitális képregényeket kínáló ComiXology oldalán az összes Fekete Párduc füzet ingyenesen beszerezhető, még az olyan lazán kapcsolódó címeké is, mint a Shuri vagy a Killmonger. Az akció 250-nél is több angol nyelvű számot foglal magába, és a kiadó egyik legösszetettebb karaktere zűrös történelmének kezdetétől egészen a kortárs kiadásokig terjed.

Ez a megmozdulás a Marvel-filmekben Fekete Párducot alakító Chadwick Boseman előtti megemlékezéssel kapcsolható össze, aki augusztus 29-én hunyt el, miután négy éven át küzdött a szervezetét megtámadó vastagbélrákkal. A színész alakítása T'Challaként szélesebb közönséggel is megismertette a karaktert, ikont és példaképet állítva számtalan fekete gyereknek az egész világon. Ha valaki ezek után Fekete Párduc képregényes pályafutásával is elkezdene ismerkedni, a ComiXology tökéletes lehetőséget kínál az említett akcióval.

Ha szeretnétek hozzájutni a füzetekhez, akkor nem kell mást tenni, mint regisztrálni a szolgáltatásba, majd begyűjteni az ingyenes kiadványokat, amelyek utána bármikor olvashatók maradnak a jövőben is, számítógépen, okostelefonon és táblagépen egyaránt. Fontos megemlíteni, hogy valóban füzetekről van szó, amiket a Single Issues résznél találtok meg, a gyűjteményes verziókért továbbra is fizetni kell. Segítségként összegyűjtöttünk néhányat az akcióban szereplő képregényekből:

Hivatalosan egyébként sem a Marvel, sem a ComiXology nem jelezte az akciót, ezért egyelőre nehéz megmondani, hogy meddig lesznek térítésmentesen beszerezhetők Fekete Párduc történetei. Ha nem szeretnétek lemaradni róla, akkor kövessétek mielőbb a fentebb leírtakat – a ComiXology alkalmazás természetesen egyaránt elérhető Androidra és iOS-re is.

(forrás: io9)

Ha tetszett a cikk, további híreinkért kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3416191914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása