Taika Waititi rengeteg romantikát ígér a Thor: Love and Thunderben

2020. július 24. - Marvel Magyarország

Ha a cím önmagában nem lenne kellően árulkodó.

thor-jane-foster-fokep.jpg

Sokat kell még várnunk, hogy kiderüljön, miként válik méltóvá Jane Foster a Mjölnirre, amivel együtt megkapja a mennydörgés istenének erejét is, hiszen a Fekete Özvegy csúszása miatt a Thor: Love and Thunder csak 2022-ben érkezik a mozikba.

A negyedik Thor-filmet a Ragnarök után ismét Taika Waititi rendezi, és Oscar-győzelme után ezúttal a forgatókönyvet is ő készíti írótársával, Jennifer Kaytin Robinsonnal. A Love and Thunderről egyelőre csak nagyon kevés, de annál izgalmasabb információ látott napvilágot, köztük azzal, hogy Christian Bale negatív szerepben csatlakozott a színészgárdához, és hogy az asgardiakat vezető Valkűr előtt most az a feladat áll, hogy keressen maga mellé egy királynőt. 

Waititi a BBC News nevű lapnak adott interjút, ahol a forgatókönyv állapotáról is nyilatkozott: „Szerintem nagyon jó lesz. Csaknem egy éve írjuk a forgatókönyvet kisebb megszakításokkal, de már elkészült, és ami azt illeti, pont ezen a héten megyek át rajta még egyszer. Annyira őrületes, és nem kevésbé romantikus is. Manapság odavagyok a romantikus dolgokért, csak ezt akarom csinálni. Olyasmit, amit korábban még nem, és soha nem is rántott magával. Szívesen belevágnék valami ilyesmibe.”

Az új-zélandi filmes tehát a tőle megszokott stílusban biztosított mindenkit, miszerint a negyedik Thor-film nemcsak őrült, de egyben nagyon romantikus alkotás is lesz, őt ismerve pedig egész biztos, hogy ezúttal is valami meghökkentőt fog húzni. Habár a Marvel Moziverzumon belül eddig egyetlen szerelmi szál sem kapott igazán nagy hangsúlyt a filmvásznon, hamarosan ez megváltozhat, a Thor: Love and Thunder esetében ugyanis már a cím is sok romantikát ígér.

Ha minden a tervezetten alakul, 2022. február 11-én mutathatják be a filmet.

(forrás: BBC News, ComicBookMovie)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4216045860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása