A Bosszúállók is méltatták a kisfiút, aki kutyatámadástól mentette meg a húgát

2020. július 17. - Marvel Magyarország

Bridger Walker fél Hollywood elismerését is kivívta.

chris-evans-and-bridger-walker.jpg

Megmentette húga életét a wyomingi Cheyenne-ben élő Bridger Walker, a mindössze hatéves kisfiú ugyanis közé és egy támadó kutya közé állt, saját testi épségét feláldozva. A támadás következtében súlyos sérüléseket szenvedett, de szerencsére sikerült megragadnia a húga kezét, és biztonságos helyre juttatnia mindkettőjüket. Az arcát végül közel kilencven öltéssel kellett összevarrni.

A baleset után Bridger annyit reagált egy megkeresésre, hogy úgy érezte, ha valakinek meg kell halnia, inkább ő legyen az, mint a húga. A gyermekek nagynénje, Nicole Walker számolt be Instagramon a megindító történetről, ami miután lenyűgözte az egész internetet, egy közösségi összefogás segítségével többek között a Bosszúállókat alakító színészekhez is eljutott.

Először Mark Ruffalo reagált egy kommentben: „Azok az emberek, akik a mások jólétét saját maguké elé helyezik, a leghősiesebbek és legfigyelmesebbek. Tisztelem és csodálom a bátorságod és a jólelkűséged. Az igazi bátorság az, amikor helyesen cselekszel annak ellenére is, hogy akár meg is sérülhetsz közben.” A színész bátorító üzenete természetesen csak a kezdet volt, ezt követően olyan hírességek is megkeresték a kisfiút, mint Chris Hemsworth, Hugh Jackman, Zachary Levi, Tom Holland, a Russo fivérek vagy Brie Larson.

Maga Amerika Kapitány, Chris Evans pedig egy videóüzenetet küldött Bridgernek, melyben a következőképp fogalmazott: „Hadd legyek én a következő, aki elmondja: barátom, egy igazi hős vagy. Amit tettél, az elképesztően bátor és önzetlen volt; a húgod nagyon szerencsés, hogy te vagy a bátyja, és a szüleid is büszkék lehetnek rád. Én pedig biztosan kinyomozom a címedet, és elküldöm neked Amerika Kapitány pajzsát, mert pajti, megérdemled.”

Bridger egyébként azóta otthon lábadozik, és nagynénje elmondása szerint épp olyan mosolygós, mint mindig.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

There are no words. We are so, so thankful.

Nikki Walker (@nicolenoelwalker) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

When dreams come true.

Nikki Walker (@nicolenoelwalker) által megosztott bejegyzés,

(forrás: Collider)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3416010832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.07.17. 14:51:28

Egy ilyen akciójuk többet ér sztem minden szempontból, mint egy éves MCU propaganda, marketinggépezet.
süti beállítások módosítása