Madame Neccről szólhat a következő Sony/Marvel-film, amelyhez veterán rendező csatlakozott

2020. május 21. - Marvel Magyarország

A-listás sztárral az élen készülhet a produkció.

madame-necc-film-top.jpg

Habár a két legjobban várt képregényfilmes bemutatójukat elhalasztották, a Sony teljes gőzzel építgeti tovább a saját Pókverzumát. A fontosabb alkotások menetrendjét nagyjából már ismerjük, de a hírek szerint az azokat követő film ezúttal a kevésbé ismert képregénykarakter, Madame Necc főszereplésével készülhet.

A Variety értesülései szerint a veteránnak számító tévés rendező, S.J. Clarkson (Jessica Jones, Dexter) veszi kezelésbe a titokzatos Sony/Marvel-filmet, ami női szereplő köré épül majd. A portál bennfentes informátorokra hivatkozva hozzátette, miszerint több mint valószínű, hogy a Pókember világában játszódó Madame Neccről van szó, azonban a korábbi híreszteléseknek némileg ellentmondva, amikor úgy tűnt, a Jared Leto főszereplésével készülő Morbius-film írói, Matt Sazama és Burk Sharpless készítik a forgatókönyvet, még sem író, sem főszereplő nem csatlakozott hozzá.

Ami ennél is érdekesebb, hogy a stúdió egy A-listás sztárt keres a főszerepre, és csak ezt követően szerződtetnének írókat, hogy kifejezetten a befutó színésznő szem előtt tartásával készíthessék el a film szövegezését. Ezen a ponton még távolról sem lehet megtippelni, ki játszhatná Madame Neccet az adaptációban, de specifikusan Charlize Theron és Amy Adams neve merült fel lehetőségként.

A Marvel-képregényekben 1980-ban bemutatott Madame Necc, más néven Cassandra Webb az egyetlen ember, aki képes értelmezni az Élet és Végzet Hálóját, illetve megérezni a multiverzumra leselkedő fenyegetéseket. A karakter érdekes választás egy különálló film főszerepére, hiszen nem tartozik az ismertebb Pókember-karakterek közé, és általában a háttérben szövögeti a szálakat, legyen szó képregényekről (Spider-Verse), rajzfilmsorozatokról (az 1994-1998 között sugárzott Pókember) vagy éppen videojátékokról (Spider-Man: Shattered Dimensions).

Egyelőre azt sem tudni, mikor kerülhet mozikba az alkotás, hiszen a jövő októberre tervezett cím nélküli Marvel-filmet határozatlan időre elhalasztották, és az átrendezéseket követően a Morbius 2021. március 19-én, a Venom: Let There Be Carnage 2021. június 25-én debütálhat.

(forrás: Variety)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1615710592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.05.22. 09:32:32

csak nekem durván izzadságszagú amit a sony művel pókemberrel és barátaival?
süti beállítások módosítása