Új, szuper látványos képek érkeztek Az új mutánsokból

2020. május 07. - Marvel Magyarország

Ha már a bemutatódátumról továbbra sem esett szó.

az-uj-mutansok-main.jpg

A koronavírus miatt kialakult premierhalasztások egyik legnagyobb vesztese minden bizonnyal Az új mutánsok, amelynek a bemutatóját ezúttal már negyedik alkalommal tolták arrébb. Az X-Men világában játszódó horrorfilmet még 2017-ben leforgatták, és eredetileg 2018 áprilisában került volna a vásznakra, most pedig a 2020 áprilisára kiírt premier is elmaradt. A Disney még nem jelentette be, hogy mikor és milyen formában pótolja ezt a régóta várt mulasztását, mindenesetre legalább kaptunk néhány új, látványos jelenetfotót a filmből.

A vizuális effektusokat közszemlére bocsátó képeket a Cinefex nevű VFX szaklap hozta nyilvánosságra az áprilisi számában. A jelenetfotókból kiderül, hogy Josh Boone rendezésében látogatást teszünk a Limbó nevű zsebdimenzióba is, ahol az Anya Taylor-Joy alakította Illyana Rasputin, más néven Varázs hét évet töltött el a Marvel-képregényekben. Mivel a Limbó étere sűrűbb, a különböző varázslatok és mágiák jóval hatékonyabban működnek, mint a Földön, ezért nem okoz különösebb meglepetést, hogy Illyana ott száll szembe a The New Mutants egyik leghíresebb történetszálából ismert Démonmedvével.

Ugyanakkor az sem titok többé, hogy nem a Danielle Moonstart (Blu Hunt) az álmaiban üldöző entitás lesz a film egyetlen gonosza. Az ifjú mutánsoknak ugyanis szembe kell szállniuk az úgynevezett Smiley Men nevű csoporttal is, akikről képregényes háttér hiányában annyit sikerült kideríteni, hogy valamilyen módon kapcsolódnak Varázs múltjához, és Danielle fogja őket életre kelteni, amikor még nem tudja megfelelően uralni a képességeit. Többek között rájuk is vethettek egy pillantást a lenti galériában összegyűjtött képeken.

(forrás: Slashfilm)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2515664974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása