James Gunn cáfolt egy Gamora és Mantis karakterét övező népszerű teóriát

2020. április 27. - Marvel Magyarország

Nem lesz ilyen egyszerű.

sfdcanq.jpg

Mint a Marvel Moziverzum filmjeinél általában, A galaxis őrzői vol. 3 történetét is lakat alatt őrzik, az író és rendező James Gunn viszont a napokban véget vetett egy népszerű rajongói teóriának Gamora és Mantis karakterével kapcsolatban.

Fekete Özvegyhez hasonlóan Gamora is a Vormiron halt meg, és a Bosszúállók: Végjátékban Hulk csak a csettintés halottait hozta vissza: mint korábban elmondta, a Lélekkő áldozatait még a Végtelen Kesztyű hatalma sem képes feléleszteni.  A Pom Klementieff által megformált Mantis azonban képes olvasni és befolyásolni mások érzelmeit, és mióta a 2014-es Gamora Thanosszal együtt előreugrott 2023-ba, majd pedig saját útjára indult a film végén, sokan elkezdtek spekulálni, hogy Mantis talán visszaállíthatná a karakter elveszett emlékeit.

A közösségi médiában meglehetősen aktív Gunn a Twitteren reagált a fent említett a rajongói találgatásra, és elmondta, hogy miért nem lesz ilyen egyszerű a megoldás: „Már láttunk rá példát, hogy fordítva is működhet Mantis képessége, amikor félelemmel töltötte el Gamorát [A galaxis őrzői vol. 2-ben]. Az emlékek viszont gondolatok, nem érzelmek. Nem tud gondolatokat olvasni vagy befolyásolni, csak érzelmeket.”

Ha a karakter egyáltalán visszaszerzi az emlékeit, arra egész biztosan A galaxis őrzőiben fog sor kerülni, nem pedig a következő Thor-filmben, amiben az Őrzők is színre lépnek majd. Mindenesetre nem mostanában derülhet ki, hogy mi lesz a sorsa, ugyanis James Gunn jelenleg a The Suicide Squad utómunkálatait végzi a Warner/DC párosnál, és A galaxis őrzői vol. 3 legkorábban 2023-ban kerülhet a mozikba.

(forrás: ComicBookMovie.com)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3715643396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása