Pókember és Venom nagyszabású összecsapásra készül a tévéképernyőkön

2020. március 14. - Marvel Magyarország

Áprilisban startol el a legújabb animációs Pókember-sorozat harmadik évada.

spider-man-maximum-venom.jpeg

A 2017 óta futó, Emmy-díjra jelölt Marvel Pókember című rajzfilmsorozat idén már a harmadik szezonját kezdi, aminek apropóján új címet is kapott a széria. Az immár Spider-Man: Maximum Venom néven futó show április 18-án tér vissza a képernyőkre, méghozzá egy különleges, egyórás epizóddal. Az új évad további öt, hasonló hosszúságú résszel várja majd a nézőket, melyekben olyan Marvel-hősök is tiszteletüket teszik, mint például Marvel Kapitány, Groot, Űrlord vagy Dr. Strange.

Pókembernek szüksége is lesz minden segítségre, Venom ugyanis olyan világméretű veszélyt szabadít a Földre ebben a szezonban, amely a végsőkig próbára teszi majd a falmászó erejét. A Spider-Man: Maximum Venom premierjének apropóján egy impozáns poszter is érkezett, ami alapján úgy tűnik, egy szuperhős sem lesz biztonságban a szimbiótáktól.

A harmadik évadra néhány ismertebb vendégszereplő is csatlakozik a produkcióhoz. Köztük van Yvette Nicole Brown (Balfékek), aki a Vezető Adminisztrátor szerepében lesz hallható, Sofia Wylie (High School Musical: The Musical: The Series), aki a képregények lapjain csak néhány éve bemutatkozó Riri Williams, azaz Ironheart karakterét formálja majd meg, míg a szintén a Disney Channelen látható ZOMBIES 2-ből ismert Meg Donnelly, Kylee Russell és Carla Jeffery egy szimbióta-trió, Scream, Scorn és Mania megszólaltatói lesznek.

Felicia Day (The Guild) viszont állandó szereplőként erősíti a stábot, méghozzá Pókember leghíresebb szerelme, Mary Jane Watson hangjaként. Ez lesz az első alkalom, hogy a karakter teljes valójában teszi tiszteletét ebben a sorozatban.

Az első két évadból visszatér még Robbie Daymond (Costume Quest), mint Peter Parker/Pókember, Ben Pronsky (Barbie Dreamhouse Adventures), mint Venom, Fred Tatasciore (Bosszúállók újra együtt), mint Max Modell, Nadji Jeter (Jessie), mint Miles Morales, Melanie Minichino (Láng és a szuperverdák), mint Anya Corazon/Póklány, Laura Bailey (Bosszúállók újra együtt), mint Gwen Stacy/Ghost-Spider, Scott Menville (A hét T), mint Grady Scraps, Max Mittelman (Miraculous: Katicabogár és Fekete Macska kalandjai), mint Harry Osborn/Vészmanó, Yuri Lowenthal (Ben 10: Omniverzum), mint Curt Connors, valamint Nancy Linari (The Addams Family), mint May néni eredeti hangja.

Amerikában a Disney XD és a DisneyNOW felületeken lesz elcsíphető a produkció, nálunk egyelőre azonban kérdéses a bemutató, tekintve, hogy a Disney Channel annak idején egy évad után abbahagyta a sorozatot.

154923_s3_keyart.jpg

(forrás: Collider)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2515521128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása