A koronavírus miatt leálltak A Sólyom és a Tél Katonája forgatási munkálatai

2020. március 11. - Marvel Magyarország

Csehországban forgott volna a produkció.

the-falcon-and-the-winter-soldier-photos-ccxp.jpg

A közelmúltban mindenki előtt világossá vált, hogy a koronavírus terjedése a szórakoztatóiparra, köztük a filmforgalmazásra is komoly hatással van. A 007 Nincs idő meghalni mellett már a Nyúl Péter nevű családi animációs film folytatását is elhalasztották a járványra való tekintettel, és habár a Disney-nek jelenleg esze ágában sincs eltolni a Fekete Özvegy májusi bemutatóját, ezzel szemben az Amerika Kapitány-filmek karaktereire koncentráló A Sólyom és a Tél Katonája már az aktuális helyzet áldozatául esett.

A Deadline írta meg ugyanis, miszerint a Disney+-ra készülő sorozat múlt héten kezdődött prágai felvételeit haladéktalanul leállították, méghozzá az egész országra kiterjesztett karanténintézkedések részeként. A Disney az egész produkciót visszavitte Atlantába, ahol a forgatás jelentős része zajlott, azt azonban egyelőre nem tudni biztosan, hogy ott fogják-e befejezni a szériát, vagy esetleg visszatérnek Európába egy későbbi időpontban. Sajnálatos módon nem ez az első eset, amikor menet közben kellett változtatni a munkaterven: januárban Puerto Ricóban forgott volna a sorozat, ám egy 5-ös erősségű földrengés keresztülhúzta a csapat számításait.

Az persze nem túl valószínű, hogy mindez kihatással lenne az augusztusra tervezett bemutatódátumra, elvégre több forrás is arról értesült, hogy a prágai munkálatokkal rövidesen befejeződött volna a sorozat felvétele. A Sólyom és a Tél Katonájában az Anthony Mackie és Sebastian Stan által alakított címszereplők mellett feltűnik majd az Amerika Kapitány: Polgárháború főgonosza, Helmut Zemo (Daniel Brühl) és Sharon Carter (Emily VanCamp) is.

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3015514644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása