Egy korai vázlatkép szerint majdnem Nebula csettintett a Bosszúállók: Végjátékban

2020. február 27. - Marvel Magyarország

Szorosabban is követhették volna a képregényeket.

avengers-endgame-nebula.jpg

Mindig érdekes látni, hogy mekkora változásokon mennek keresztül a különböző elképzelések, mielőtt megszületne a végleges változat. Most a Végtelen háborún és a Végjátékon is dolgozó Stephen Schirle osztott meg hivatalos oldalán legalább egy tucat vázlatképet a nagyvilággal, melyeken alternatív ötleteket és designterveket láthatunk minden idők két legnagyobb szuperhősfilmjéből.

A ComicBookMovie.com figyelt fel a koncepciós rajzokra, amiken több ismerős, illetve végül megvalósulatlan képkockát egyaránt lehetőségünk van szemrevételezni. Az utóbbiak közé tartozik az egyik legizgalmasabb is, amin Thanos fogadott lányát, Nebulát láthatjuk az éppen izzó Végtelen Kesztyűvel a kezén. Ez a vázlatkép minden kétséget kizáróan az előkészületek korai szakaszában készülhetett, amikor még csak ötleteltek a két film cselekményéről, mindazonáltal nem lett volna légből kapott, ha Tony Stark helyett Nebulára hárul a csettintés: A Végtelen Hatalom című képregényben szintén felveszi a kesztyűt, hogy megbosszulja az Őrült Titán cselekedeteit, amiért sok rajongó arra számított, hogy ez a mozzanat talán visszaköszönhet a Végjátékban is.

Stephen Schirle vázlatainak másik érdekessége, hogy ezek szerint Nick Fury is harcba szállt volna Corvus Glaive és Proxima Midnight párosával a Fekete Rendből, amikor egy maroknyi hős az alulmaradt Wanda Maximoff, azaz Skarlát Boszorkány és Vízió segítségére siet a Végtelen háborúban, azonban a küzdelem meglehetősen tragikus véget ért volna az egykori S.H.I.E.L.D. igazgató számára. Hogy ezeken kívül mit terveztek még, azt kideríthetitek a lenti galériát végignézve:

(forrás: ComicBookMovie.com)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1215487996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása