Új vázlatképekből derül ki, hogy eredetileg a Jégóriások is szerepeltek volna a Végjátékban

2020. január 02. - Marvel Magyarország

Mikor már azt hittük, nem lehetnek nagyobbak és rondábbak.

laufey4-thor.png

Hogyha a Bosszúállók: Végjátékban látott végső csata nem lett volna így is kellően epikus, most felkerült a világhálóra néhány sosem látott kép arról, hogy eredetileg a Thorban látott Jégóriások is felsorakoztak volna az Őrült Titán hadseregében, méghozzá a korábbitól eltérő ábrázolásmóddal. 

A Marvel Moziverzum több mint egy évtizede tartó univerzumépítésének révjén is dolgozó Jerad S. Marantz művész töltötte fel a szóban forgó vázlatképeket, amiknek hála a rajongók betekintést nyerhetnek abba, hogy a Marvel milyen formában akarta visszahozni a mozis változatból végül kimaradt lényeket. „Itt hevernek a vágószoba padlóján” – írja a posztban Marantz. „Itt van néhány vázlat a Jégóriásokról, amiket a Végjátékhoz készítettem. Fontolóra vették, hogy a végső csatában visszahozzák ezeket a srácokat. Ezen a koncepción éppen azt terveztem, hogy jégből miként tudnak maguknak egyfajta páncélt formálni."

Mint a képeken látható, a 2011-ben mozikba került Thorhoz képest egészen új külsőt kaptak volna a Jégóriások a csuklójukból, mellkasukból, vállaikból és fejükből kiálló jégtüskékkel. Emellett szintén a hetekben tudhattuk meg, hogy a korai tervek szerint egy másik ismerős főgonosz, a Doctor Strange antagonistája, Dormammu is cameózott volna egyet a filmben, amikor az Ősmágus elmagyarázza Bruce Bannernek, hogy az Idő Köve nélkül a saját idővonala ki lenne szolgáltatva a sötét erőknek. A filmben látottakkal szemben az érveléséhez vizuális magyarázat is társult, ekkor tűnt volna fel a Sötét Dimenzióban élő Dormammu.

avengers_endgame_frost_giants_concept_art_1.jpg

avengers_endgame_frost_giants_concept_art_2.jpg

avengers_endgame_frost_giants_concept_art_3.jpg

(forrás: Digital Spy)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5115364840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása