Jelentések szerint Doctor Strange is szerepet kaphat a WandaVision-sorozatban

2019. december 22. - Marvel Magyarország

Elvégre a sorozat a Doctor Strange második részének előfutára lesz.

wandavision-villain-doctor-strange-2-connection.jpg

Egyre jobbnak ígérkezik a Marvel Studios a Disney+ streamingszolgáltatóra készülő WandaVision sorozata, és ezt csak tetőzi, hogy a hírek szerint Doctor Strange is feltűnhet benne. A többször is megbízhatónak bizonyult Murphy’s Multiverse nevezetű oldal állítása szerint a karaktert megformáló Benedict Cumberbatch tiszteletét teszi a forgatás utolsó hetében, ami annak fényében nem lenne túlzottan meglepő, hogy a WandaVision története kapcsolódni fog a szintén 2021 tavaszán debütáló Doctor Strange második részéhez.

Mint tudjuk, a Benedict Cumberbatch nevével fémjelzett filmben Skarlát Boszorkány is fel fog tűnni, ami ismét csak ráerősít Kevin Feige azon korábbi állítására, hogy a Disney+-os sorozatok szorosan összefüggnek a filmek történéseivel. Az előbb említett portál egyébként régóta nyomon követi a készülő projektet, és így derültek ki olyan részletek is, miszerint a sorozatot élő közönség előtt forgatják, ezzel megidézve a többkamerás tévés sitcomokat. Doctor Strange felbukkanása azonban még csak pletykaszinten hiteles, és ha egyáltalán benne lesz a sorozatban, talán csak egy rövid vendégszerepről, vagy egy feliratok utáni jelenetről lesz szó.

A címszereplőket persze még mindig Elizabeth Olsen és Paul Bettany fogják eljátszani, de a sorozatban feltűnik rajtuk kívül Teyonah Parris is a felnőtt Monica Rambeau szerepében, akit először a Marvel Kapitányban láthatott a nagyközönség. Továbbá Kathryn Hahn egy kíváncsiskodó szomszéd szerepében, a Thor-filmekben Darcy Lewist alakító Kat Dennings, illetve A Hangya és a Darázsban az egykori S.H.I.E.L.D. ügynök Jimmy Woo-ként feltűnő Randall Park egyaránt benne lesznek a Disney+-ra érkező WandaVisionben

A sorozat a Marvel Moziverzum negyedik fázisának részeként, 2021 tavaszán érkezik a Disney+-ra.

(forrás: The Disinsider)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8715358162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása