Levetítették az első ízelítőt az Örökkévalókból, a leírásokból tudjuk, mi látható benne

2019. december 13. - Marvel Magyarország

Ez derült ki a Marvel rejtélyes projektjéről a brazil Comic-Conon.

le-riprese-de-eterni-settembre-2019-uscita-2020-ufficiale-v3-350578.jpg

A Marvel szokás szerint nagy hűhót csinált az idei brazil Comic-Conon, ahová Kevin Feige egy kis ízelítővel érkezett a közelgő Örökkévalók filmből. A Marvel stúdió elnöke hangsúlyozta, hogy a levetített részlet annyira friss, hogy még gyakorlatilag semmit nem változtattak rajta ahhoz képest, ahogyan az fel lett véve, ezért sajnos az összeállítást nem is tekinthették meg, csak azok, akik jelen voltak a rendezvényen. Mindazonáltal a leírások alapján igencsak érdekes produkciónak lehetünk majd tanúi jövő ősszel.

A Collider beszámolója szerint a filmrészlet a Barry Keoghan alakította Druiggal kezdődött, aki az ajtón kisétálva az összeállt Örökkévalókkal találja szembe magát, akik mind a koncepciós rajzokon már látott mitológiai ihletésű páncélöltözetüket viselik. Ezt követően sok gyors kép jött egymás után, melyeken az Örökkévalók tagjai voltak elcsíphetők különböző helyszíneken, ízelítőt adva abból a sokszínűségből és nemzetközi jellegből, amit a film képvisel.

A képek között látható volt néhány csodálatos felvétel az Angelina Jolie alakította Thenáról, aki a korábbi forgatási fotókon is szereplő fehér jelmezben jelent meg, és az egyik képkockán különös vigyor ült az arcára, de nem tudni, mi volt ennek a jelenetnek a pontos kontextusa. A Salma Hayek által megformált Ajak is felbukkant a klipben, aki épp egy hatalmas páncélozott lénnyel nézett szembe, mely akár a Deviánsok egyike is lehet.

A Richard Madden alakította Ikaris Gemma Chan Sersijével volt együtt látható egy erdőszerű helyen, egy látszólag romantikus jelenetben, melyben a pár egymás kezét fogta, és a harcmezőn is vállvetve küzdöttek. Régóta tudni lehet, hogy a film középpontjában egy szerelmi történet áll majd, és úgy tűnik, végre azt is tudjuk, kik között szövődik majd a románc (bár mivel Sersi másik nagy szerelme a képregényekből, Fekete Lovag is szerepel az Örökkévalókban, lehetséges, hogy szerelmi háromszögnek leszünk tanúi).

Ezt követően ismét Ajakot láthatták a jelenlévők, aki egy vidéki tájon lovagolt át egy elhagyatott ház felé. A Kumail Nunjiani  alakította Kingo is megmutatta magát, méghozzá egy látszólag bollywoodi ihletésű táncjelenetben, ahol a színpompás sminket és jelmezt viselő színész valamiféle performanszot ad elő az őt körülvevő további táncosokkal együtt. Ez a képsor különösen izgalmasan hangzik, és alátámasztja, hogy a jövőben nem a WandaVision lesz az egyetlen olyan produkciója a Marvelnek, ami merész módon játszadozik a különböző zsánerekkel. Ezt követően Druig csíphető el, aki egy hatalmas templom belsejében álldogál, miközben ragyogó narancsszínű fény veszi őt körül.

A levetített összeállítást Ajak szavai zárták, aki a következőket mondja: „Ezek az emberek mindnyájunkat megváltoztattak. Muszáj megmentenünk őket.” Ezt leszámítva nem nagyon volt dialógus az ízelítőben. A sejtelmes szavak után az Örökkévalók logója volt látható, mely aranyszínben ragyogó hieroglifákkal díszített vonalakból állt össze.

Kevin Feige azt is elárulta az Örökkévalók kapcsán, hogy a történet 7000 évet fog felölelni, és a szereplők a történelem különböző pontjain fognak felbukkanni. A Marvel stúdió elnöke azt is elismerte, hogy a címszereplőket létrehozó Égiek is tiszteletüket fogják tenni a produkcióban, és ezúttal erejük teljében lesznek láthatók. Rajtuk kívül az Örökkévalók ősi ellenségei, a szörnyszerű Deviánsok is bemutatkoznak majd a közönségnek. Utóbbiakról Feige azt is elárulta, hogy a megjelenésük eltér majd a képregényben megszokottól.

Az Örökkévalók Chloé Zhao rendezésében 2020. november 6-án került majd a mozikba.

(forrás: Collider)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5915350206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása