Mini-crossoverrel készül a Marvel Pókember rajzfilmsorozat következő epizódja

2019. október 05. - Marvel Magyarország

A rajongók kedvére tesznek ezzel a húzással.

spide-man.jpg

Olivia Holt és Aubrey Joseph sokat méltatott főszereplésével már két teljes évadot megélt a Freeform Cloak and Dagger című sorozata, és habár a folytatás bejelentése hosszú ideje várat magára, a páros vendégszereplőként lesz látható a Marvel's Runaways decemberben érkező harmadik évadjában, előtte pedig egy egészen más szerepkörben is lehetőségük adódott kipróbálni magukat. A szimplán csak Marvel Pókember (eredetiben Marvel's Spider-Man) néven futó sorozatban ezúttal ugyanis a hangjukat kölcsönzik majd karaktereik számára.

A Pókember-rajzfilmsorozat már a második évadját tapossa a tengerentúlon, a soron következő, "Cloak & Dagger" nevű epizód pedig ezen a hétvégén kerül adásba. A rövid ismertető szerint a két szuperhős hajtóvadászatot folytat az Alchemax vállalat vezetője, az őket korábban szörnyű kínok alá vetett Tiberius Stone ellen, ám tekintettel arra, hogy Stone pénzzel támogatja a Midtown High középiskolát, Cloak és Dagger útjai keresztezik Pókemberét – azonban egy ötrészes Superior Spider-Man történetszál keretében Peter Parker testében jelenleg Otto Octavius tudata kapott helyet, és ő cselekszik nem várt módon a szeretett hős nevében.

Korábban már írtunk róla, hogy a Marvel a két éve befejeződött Pókember elképesztő kalandjai helyére új sorozatot indít a barátságos és közkedvelt hálószövő szereplésével. A Marvel Pókemberben ismét az ifjú Peter Parker kalandjait követhetjük nyomon, aki épp csak nemrég lendült át az első szárnycsapásain. „Elképesztően szürreális animációs figuraként látni a karakterem” – mondta Holt az alább megtekinthető featurette videóban. „Sosem tudnék úgy mozogni a kamera előtt, ahogy ő teszi ebben a formában.” Viccelődve azt is elmondta, miszerint egy holdat fog tetováltatni az arcára, hasonlóan a rajzfilmes interpretációhoz. „Őrületes lesz látni, ahogy interakcióba lépnek Pókemberrel, pláne, hogy mi alakíthatjuk őket. Alig győzöm kivárni” – tette hozzá Joseph.

Természetesen a Marvel Pókemberben bemutatkozó Cloak és Dagger semmilyen kapcsolatban nem áll a Freeform műsorán látható élőszereplős karakterekkel, de aki esetleg mindkét sorozatot kedveli, annak mindenképp örömteli lesz jól ismert hangokat hallani Tandy Bowen és Tyrone Johnson megszólalásaikor. A "Cloak & Dagger" magyar idő szerint holnap hajnalban kerül terítékre az amerikai Disney XD műsorán, és remélhetőleg a magyar változatra sem kell sokat várni.

(forrás: CinemaBlend)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4415192164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása