Hailee Steinfeld keltheti életre a Sólyomszem-tévésorozat másik főszereplőjét

2019. szeptember 10. - Marvel Magyarország

A vártnál gyorsabban kezdetét vette a szereplőválogatás.

hawkeye-hailee-steinfeld-kate-bishop.jpeg

A néhány hónapja megrendezett San Diego Comic-Con részeként többek között hivatalosan is leleplezésre került a Sólyomszemre összpontosító minisorozat, melyben a karaktert már évek óta megformáló Jeremy Renner természetesen ismét íjat és nyilat ragad. Előreláthatólag viszont utolsó alkalommal teszi ezt, hiszen a fejlesztési fázisban járó széria Clint Barton és a fiatal Kate Bishop kapcsolatára koncentrál majd, akit Matt Fraction és David Aja szenzációs Hawkeye képregényéhez hűen Barton az új Sólyomszemnek képez ki az évad során. 

Habár a premierdátumokkal együtt bejelentett sorozatok közül a valamikor 2021 őszén érkező Sólyomszem a legtávolabbi cím, a stúdió láthatóan máris elkezdte keresni a megfelelő jelöltet Bishop szerepére. A Marvel Comics füzeteiben 2005-ben bemutatásra került, a szarkasztikus személyiségével hamar közönségkedvenccé vált karaktert Hailee Steinfeld játszhatja el a Marvel Moziverzumban, aki jelenleg korai tárgyalásokat folytat a szerep kapcsán. A fiatal színésznő kreditjei között olyan tévés és mozis produkciókat találni, mint az ŰrDongó, a számára Oscar-jelölést eredményező A félszemű vagy épp az év végére kitűzött Dickinson-tévésorozat, ugyanakkor a képregény-adaptációk előtt sem idegen, hiszen Gwen-Pók hangját kölcsönözte a Pókember - Irány a Pókverzum című animációs alkotásban, és feltehetően a folytatásokra is visszatér.

Renner elmondása szerint Bishop egy igazán nagyszerű karakter lesz, akit Clint azért vesz a szárnyai alá, hogy remélhetőleg egy nap jobb Sólyomszemmé válhasson, mint amilyen ő volt, a képregényeket ismerve ráadásul az sem kizárt, hogy valamikor a Fiatal Bosszúállók tagjakét bizonyíthasson. Szintén pár nappal ezelőtti hír, miszerint a Sólyomszem forgatókönyvírói és vezető produceri feladatait az AMC többszörös díjnyertes Mad Men - Reklámőrültek sorozatán végzett munkájáért széles körben elismert Jonathan Igla fogja ellátni. 

Egyelőre persze közel sem biztos, hogy Steinfelddel sikerül megkötni a szerződést Kate Bishop szerepét illetően, ahogy az is lehet, hogy ő csak egyetlen név a nagyobb kalapban. A fiatal színésznő első blikkre nagyszerű választásnak tűnik Jeremy Renner mellé, de az alapján, hogy máris elkezdődött a keresés, talán nem olyan sokára hivatalos fejleményekre is érdemes számítani. 

(forrás: SuperHeroHype)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr915055884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása