A Sony vezetője szerint nincs visszaút Pókember kapcsán: "Képesek leszünk megoldani"

2019. szeptember 06. - Marvel Magyarország

Ne nagyon számítsunk újabb megállapodásra.

pokember_idegenben_jelenetfoto_10.jpg

A Marvel stúdió nemrég több mint egy tucat filmes és tévés produkciót jelentett be az elkövetkező évekre, mindezt viszont kétségkívül beárnyékolta, hogy a Disney és a Sony Pictures nem tudott megállapodni a Pókember megfilmesítési jogainak közös felhasználása kapcsán kötött egyezségük feltételeiben. Habár a rajongók továbbra is reménykedtek abban, hogy hamarosan megoldódik a helyzet, és nem kell búcsút venni a karaktertől a Marvel Moziverzumban, a Sony vezérigazgatójának nyilatkozata alapján nincs visszaút, vagy ahogyan ő fogalmazott, jelenleg "az ajtó zárva van".

Tony Vinciquerra a Variety újságírójának ugyanakkor azt is elmondta, hogy "hosszú életű" karakterről beszélünk, amelybe ha mindenképp szeretnénk belelátni valamilyen pozitív töltetű jelentést, valószínűleg arra utalt vele, hogy a távoli jövőben még ő sem tudja, miként alakulnak majd Pókember dolgai. Ehhez hozzátartozik, miszerint a vezérigazgató elmondása szerint egyáltalán nem mérgesedett el a viszony a stúdiók között, de a Peter Parker legutóbbi kalandjaiban szorosan közreműködő Kevin Feige producert állítólag meglehetősen leköti a Foxtól érkezett szuperhősök bevezetése a Bosszúállók világába.

„Nagyszerű volt együttműködni vele a Pókember-filmeken, és igyekeztünk megoldást találni a fennálló helyzetre” – mondta Vinciquerra. „Fantasztikus emberek dolgoznak a Marvelnél, nagyon tiszteljük őket, de fantasztikus emberek vannak nálunk is. Kevin nem egyedül csinált mindent.” Most, hogy ismét teljes értékűen a Sony kezében van a hálószövő, a vezérigazgató nagyon bízik az univerzumépítés sikerében. Ebben a pillanatban a Venom második részének fejlesztése, a Morbius utómunkálatai és "öt vagy hat" Pókember-vonatkozású tévésorozat előkészületei zajlanak a stúdiónál, melyekből előbb-utóbb Peter Parker is kiveheti a részét: „Pókember remekül megvolt a Bosszúállók előtt is, aminek hatására még jobban beindult a szekér, most pedig van egy saját univerzumunk, ahol a többi karakterrel is kapcsolatba léphet. Szerintem képesek leszünk megoldani, amire szükség van.”

(forrás: Variety)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4015044440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.09.09. 14:32:59

lol, mert eddig olyan fényesen sikerült megoldani, mi?

1 azaz egy darab értékelhető az is animációs tavalyról 20 év alatt...
süti beállítások módosítása