[D23] Laurence Fishburne bábáskodik a Marvel új animációs sorozata felett

2019. augusztus 28. - Marvel Magyarország

Moon Girl és Devil Dinosaur hamarosan megérkeznek a televízió képernyőjére.

moon-girl-and-devil-dinosaur-top.jpg

Marvel’s Moon Girl and Devil Dinosaur címmel a hétvégi D23 Expón jelentette be legújabb rajzfilmsorozatát a Disney Television Animation, mely a Disney Channelen fut majd. A Marvel Animation & Family Entertainment és a Cinema Gypsy Productions (a Feketék Fehéren sorozat alkotói) közös produkciójában a több legendás szerepe mellett a Marvel Moziverzumban is felbukkanó (A Hangya és a Darázs) Laurence Fishburne, valamint a Kim Possible széria díjnyertes producere, Steve Loter is executive produceri teendőket látnak majd el.

A Marvel 2016 óta futó azonos című képregényén alapuló sorozat főhőse a 13 éves szuperzseni, Lunella Lafayette és az ő T-Rex jóbarátja, Devil Dinosaur, akit a fiatal lány egy időörvény során a prehisztorikus korból a mai New Yorkba hoz át véletlenül. A szokatlan páros egyesíti erejét, és közösen felveszik a harcot a város utcáira leselkedő veszélyekkel.

Az Oscar-jelölt Fishburne a következőket mondta a szériától: „Mint vérbeli képregényrajongó, rendkívül izgatott vagyok amiatt, hogy részese lehetek a Marvel’s Moon Girl and Devil Dinosaurnak […] A Disney Channel a tökéletes platformot biztosítja ahhoz, hogy bemutassuk ezt az apró termetű afroamerikai szuperhősnőt, és már alig várom, hogy a nézők elmerüljenek Lunella és Devil Dinosaur vidám hangulatú kalandjaiban.”

Cort Lane, a Marvel Animation & Family Entertainment alelnöke szerint a címszereplő Lunellát az teszi igazán különlegessé, hogy ő maga nincs tisztában azzal, mennyire okos valójában, de a közönség hamarosan szembesül majd vele, mennyire menő karakter is Moon Girl. „Hatalmas barátjával, Devil Dinosaurral csodálatos és örömteli kalandokat élnek meg, és ez a történelmi jelentőségű partnerség a Disney Television Animation és a Cinema Gypsy Productions között bizonyult a legjobb formulának, ami által a szereplők életre kelhetnek a televízióban.”

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3615027506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása