BREAKING: Andy Serkis rendezi a Venom folytatását

2019. augusztus 06. - Marvel Magyarország

A Sony Pictures kiválasztotta a második rész direktorát.

andy_serkis-venom-getty-photofest-split-h_2019.jpg

A vegyes kritikai fogadtatás ellenére a Venom tavaly 850 millió dollár felett hozott a stúdió konyhájára, ezáltal cseppet sem meglepő, hogy elkészül a második rész is. Azonban mint korábban megtudhattuk, az éppen a Zombieland 2-vel elfoglalt Ruben Fleischer helyett másvalaki fogja ellátni a folytatás rendezői feladatait. Pár napja még három jelölt neve is felmerült a projekt kapcsán Rupert Wyatt (A majmok bolygója: Lázadás), Travis Knight (ŰrDongó) és Andy Serkis személyében, amiből nagyon úgy tűnik, hogy végül az utóbbi lett a befutó.

Noha Serkis nevét látva először talán a színészi munkássága juthat eszünkbe (legismertebb szerepei minden bizonnyal A Gyűrűk Ura-trilógia Gollamja és A majmok bolygója-sorozat Ceasarja, de mint Ulysses Klaue a Marvel Moziverzumban is megfordult), ugyanakkor mostanra a kamera másik oldalán sem számít idegennek: eddig két játékfilmet rendezett, egész pontosan a Lélegzetvétel című életrajzi drámát és a Maugli című A dzsungel könyve-adaptációt. A The Hollywood Reporter értesülései szerint többek között a CGI és a motion capture-technológiában való jártassága is domináns volt, amiért a Sony Pictures megbízta a Venom 2. irányításával, elvégre kevés ideálisabb produktum van, ahol hasznosíthatná ezen tudását. 

A Sony bemutatónaptárában 2020. októberére nemrég be lett írva egy cím nélküli Marvel-folytatás, ami minden kétséget kizáróan a szintén októberben debütált Venom második részére vonatkozik. A tehát Andy Serkis rendezésében készülő mozifilm előreláthatólag idén novemberben áll kamerák elé, amiben a címszereplőt játszó Tom Hardy mellett a feliratok utáni jelenetben felfedett Woody Harrelson (a sorozatgyilkos Vérontó, polgári nevén Cletus Kasady szerepében), valamint feltehetően az Eddie Brock barátnőjét alakító Michelle Williams is visszatér.

andy-serkis-jungle-book-interview.jpg

(forrás: THR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7614997084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása