Majdnem készült egy Bestia-szólófilm, és azt is tudni, miről szólt volna

2019. június 15. - Marvel Magyarország

Okkal nem hallottunk róla egészen eddig.

127930_xmen_ff.jpg

John Ottman vágóként és zeneszerzőként egy személyben olyan filmeken hagyta rajta a keze nyomát, mint az X-Men 2., Az eljövendő múlt napjai és az Apokalipszis, utóbbit követően ráadásul egy Bestiára fókuszáló spinoff forgatókönyvén is dolgozni kezdett akkori asszisztensével, az ötletgazda Byron Burtonnel. Ottman eleinte szkeptikusan állt hozzá, hogy a Nicholas Hoult által megformált kék szőrű mutáns elbír-e a hátán egy saját mozifilmet, azonban Burton vázlatait látva megváltozott a véleménye, és elkezdte előkészíteni a 90 millió dolláros büdzsével megálmodott produkciót. 

A 80-as évek végén játszódó történet kezdetekor láthattuk volna, amint egy titokzatos teremtmény egy eszkimók lakta falvat tart rettegésben: „Meg akartuk teremteni John Carpenter A dologjának hangulatát ezzel a zord környezettel” – magyarázta Ottman a The Hollywood Reporternek. Innentől az X-Men kastélyban élő Hank McCoy-ra hárul a figyelem, akinek továbbra is nehézségeket okoz kordában tartani a benne rejlő állatot, ezért mutációját Az eljövendő múlt napjaiban bemutatott szérummal korlátozza. Hank idővel rájön, hogy az említett falusi támadások mögött egy olyan férfi áll, akin korábban maga is próbált segíteni az övéhez hasonló mutációja miatt, így Wolverine-nel társulva (akit Xavier professzor a Cerebro segítségével azonosít be) a szóban forgó férfi keresésére indulnak. A sztori legvégén kiderült volna, miszerint a mutánsokon kísérletező Mister Sinister áll minden történés hátterében, akit Ottmanék több filmen keresztül is szerettek volna használni.

Hogy végül miért nem lett semmi a spinoffból, az a Sötét Főnixet író-rendező Simon Kinberghez vezethető vissza. Mivel a történet több központi X-Men karaktert is érintett, ahhoz, hogy a projekt előrehaladhasson, szükség lett volna a producer jóváhagyására – az akkoriban a Sötét Főnix előkészületein dolgozó Kinberg viszont el sem olvasta a forgatókönyvet, hogy az véletlenül se befolyásolja, valamint elmondása szerint maga is gondolkodott Wolverine újbóli használatán attól függetlenül, hogy Hugh Jackman a Logant követően búcsút vett a szereptől. Akit érdekel egyébként, az X-Men: Fear the Beast forgatókönyve elérhető online.

(forrás: THR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6814895458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.06.17. 10:21:01

pedig nem hangzik szarnak így elsőre.
süti beállítások módosítása