A Bosszúállók: Végjáték máris bevételi rekordokat dönt

2019. április 27. - Marvel Magyarország

Elképesztő számokkal zárhatja első hétvégéjét a film.

jelenetkep_12.jpg

Habár csak ezekben a napokban mutatták be világszerte a Bosszúállók: Végjátékot, és még itt áll előtte egy egész hétvége, a bevétele máris 300 millió dollár felett jár kizárólag a nemzetközi piacoknak köszönhetően. Az Egyesült Államokban csütörtök éjszaka tűzték először műsorra a filmszínházak, ahol az érdeklődők rekordösszegnek számító 60 millió dollár értékben váltották rá mozijegyet, ezzel megdöntve a Star Wars: Az ébredő erő által 2015-ben felállított 57 milliós rekordot.

A kezdeti, várakozáson felül teljesítő számok alapján egyre valószínűbbnek tartják a box office-elemzők, hogy a Marvel Studios legújabb produkciója minden idők első filmjeként termeljen 300 millió dollár feletti összeget az Államokban mindössze egyetlen hétvége leforgása alatt. Erre egészen idáig semmilyen alkotás nem volt képes, összehasonlítás gyanánt a Bosszúállók: Végtelen háború 257 milliót hozott a nyitóhétvégéjén. Ami az összbevételt illeti, előrejelzések szerint egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy vasárnap estére az egymilliárd dollárt is meghaladja a Bosszúállók negyedik felvonása.

Mint azt a hír elején említettük, Amerikán kívül már több mint 300 milliót szedett össze Joe és Anthony Russo rendezése. Ehhez nagyban hozzájárul, hogy ezúttal Kínába sem csak hetekkel később jutott el a film, ahogy az általában lenni szokott, így pusztán az ázsiai országból 154 millió dollárt folyt be az előző néhány napban. A Végjáték az Egyesült Királyságban (15.3M $) és Brazíliában (7M $) szintén egyéni rekordokat állított fel, utolsóként pedig az oroszoknál debütál jövő hét hétfőn.

(forrás: Box Office Mojo)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8814788320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása