Lehet, hogy egy Fantasztikus Négyes játék készül?

2019. január 08. - Marvel Magyarország

Legalábbis nagyon célozgat valamire a Marvel Games.

f4.jpg

Néhány nappal ezelőtt érkezett a bejelentés, miszerint a Second Dinner nevű egykori Blizzard fejlesztőkből álló csapat vadonatúj Marvel játékon dolgozik. Talán szorosan össze sem függ a két dolog, de sasszemű követők vették észre, hogy nemsokkal később a Marvel Games hivatalos oldala új profilképet állított be a Twitteren, amin az "A" betűt lecserélték egy "4"-esre.

Egyelőre semmilyen forrás nem erősítette meg, milyen projekten dolgoznak a fejlesztők, a szóban forgó kép és az időzítés viszont könnyen lehet, hogy a Fantasztikus négyesre utal. Erre ad gyanakvást az is, hogy történetesen ma vette kezdetét a Marvel’s Fantastic 4: World’s Greatest Week nevű esemény, amikor a kiadó egy hétig csak ezekre a hősökre és a velük kapcsolatos bejelentésekre fókuszál.

A World’s Greatest Week a széria több mint fél évszázada tartó fennállását hivatott megünnepelni, valamint megújult népszerűségét a képregényiparban. A Marvel oldala szerint a tavaly nyáron újraindított Fantastic Four felkerült a bestseller listákra, és ezzel 2018 egyik legjobban fogyó Marvel képregénye lett. A vállalat ezt limitált kiadású ruhákkal, exkluzív interjúkkal és különleges epizódokkal köszöni meg, amiket a This Week in Marvel és Earth’s Mightiest Show című YouTube műsorokban tekinthetnek meg a rajongók. Emellett a hivatalos oldalt sem érdemes elkerülnie annak, aki vágyik némi olvasnivalóra.

Bár a rajongóknak még várnia kell a készülő játék bizonyosságát illetően, így sincs okuk panaszra. A World’s Greatest Week egészen január 16-ig tart, a soron következő képregény pedig ugyanezen a napon jelenik meg The Herald of Doom címmel.

(forrás: Twitter)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7914548050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása