BREAKING: Ryan Coogler rendezi a Fekete Párduc folytatását!

2018. október 12. - Marvel Magyarország

Az első rész írója és rendezője a fedélzeten.

ryan-coogler-chadwick-boseman-black-panther.jpg

A Hollywood Reporter ma megerősítette, hogy a Marvel Studios idő közben megállapodott a Fekete Párduc első részét tető alá hozó Ryan Cooglerrel, aki ennek értelmében a Chadwick Boseman főszereplésével készülő folytatás forgatókönyvéért és rendezéséért szintén felelni fog. A Creed: Apollo fia és A megálló alkotója várhatóan jövő év elején vág bele a szkript megírásába, ami annyit jelent, hogy a forgatás valamikor 2019 végén vagy 2020 első felében veheti kezdetét. 

Habár a Bosszúállók cím nélküli negyedik részét követő mozifilmekről a Pókember: Idegenben kivételével egyelőre nincsen hivatalos bejelentés, de a munkálatok tervezett időpontja alapján nagy valószínűséggel a 2021. február 12-ére bejelentett dátumot tűzné ki a Marvel a Fekete Párduc második részére, már csak azért is, mert így szinte napra pontosan három évvel érkezne az első után.

A jelentés szerint a Marvel valójában már a Fekete Párduc rekorddöntő nyitását követően szerződést újított volna Cooglerrel, ám elhamarkodott döntés helyett ő inkább hosszasan átgondolta a lehetőséget, és csak az utóbbi időben ült össze ismét a stúdió fejeseivel. Jelen pillanatban egyébként Wrong Answer című következő rendezői projektjén dolgozik a Fekete Párduc Erik Killmongerét alakító Michael B. Jordannel a főszerepben.

(forrás: THR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2614296913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása