Itt vannak az első képek és részletek a Daredevil 3. évadából

2018. szeptember 22. - Marvel Magyarország

Avagy a félelem nélküli ember bekeményít. 

daredevil-3-evad-fokep.jpg

Miután az elmúlt napokban végre felfedték, hogy a Daredevil soron következő harmadik évada október 19-én debütál a Netflixen, ezúttal néhány fotó mellett a történet első részleteire is fény derült. Nem titok, a folytatás közvetlenül a Defenders eseményeit követően veszi fel a fonalat, miután egy teljes épület rázúdult a főhősre (Charlie Cox) és Elektrára (Elodie Yung). "Matt darabokra tört fizikailag, érzelmileg és lelkileg egyaránt" – mesélte az új showrunner, Erik Oleson (A zöld íjász). "Dühös Istenre a tény miatt, hogy az ő munkájáért kockáztatta az életét, és megkérdőjelezi a döntését."

Annak ellenére, hogy alig él, Matt hamar ismét az utcákon találja magát, ráadásul az első évadban látott fekete jelmezében. "A lehető legsötétebb helyekre kalauzoljuk őt. Amikor rájön, hogy alkalmatlan Fenegyerek szerepére, egyben felismeri, hogy nem tudná ezt nélkülözni az életéből. Hogy elszigetelje az emberibb oldalát, egy időre félreteszi Matt Murdock személyiségét, és hagyja, hogy az Ördög irányítson." Ez persze egyet jelent azzal, hogy sem Foggy (Elden Henson), sem Karen Page (Deborah Ann Woll) nem tudja meg egyhamar az igazságot Mattről. Amikor sor kerül a találkozásra, előbbi nem üdvözli tárt karokkal: "Foggy próbálta eltemetni Matt emlékeit, vagy legalábbis továbblépni az életében. Amikor azt hiszed, hogy meghalt a hozzád egyik legközelebb álló, és nem közli veled, hogy ez egyáltalán nincs így, az garantáltan kellemetlenséghez vezet."

A címszereplő életét az újonnan bemutatkozó szereplők sem fogják kifejezetten megkönnyíteni: Maggie nővér (Joanne Whalley) egy kemény, a Pokol Konyhájában született és nevelkedett apáca, Ray FBI ügynök (Jay Ali) az évad szívéről gondoskodik, Wilson Bethel karakterleírása pedig gyakorlatilag megerősítette, hogy valóban Célpontot formálja meg: "Egy pszichológiailag megkínzott FBI-mesterlövész, aki függetlenül attól, hogy éppen ki manipulálja vagy hat rá, a jó és a rossz oldalt egyaránt erősítheti." A legtöbb problémát persze az állandó szereplőként visszatérő Wilson Fisk (Vincent D'Onofrio) szándékozza ráaggatni Fenegyerekre, akiről a következőket árulta el Oleson: "Fisk okosabb, számítóbb és még manipulativabb lett. Egy olyan történetet akartam elmesélni, ami releváns a körülöttünk lévő világban – a sorozattal járom körbe, hogyan irányítják a zsarnokok a mindennapokat, valamint keltenek félelmet és bizalmatlanságot."

A Marvel Television elnöke és a Daredevil producere annyival egészítette ki a showrunnert, hogy a folytatás ismét egy rendkívül földhözragadt bűnügyi dráma lesz, amit felejthetetlennek ígér. Bizonyára a közelgő premierre való tekintettel már nem kell sokat várnunk egy hivatalos előzetesre sem.

(forrás: EW)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1214254355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2018.09.24. 09:09:56

mi lett a jelmezével?
vmiért nekem kiesett, hogy elpusztult volna. a defenderst nem élte túl a rucija?
süti beállítások módosítása