Beláthatatlan időre elhalasztják A galaxis őrzői vol. 3-at

2018. augusztus 25. - Marvel Magyarország

Erre a hírre már régóta lehetett számítani.

the-guardians-crew-might-look-pretty-different-in-vol-3.jpeg

Az elmúlt hetek híreit követően nem az volt a legfőbb beszédtéma, hogy csúszik-e A galaxis őrzői soron következő felvonása, hanem sokkal inkább az, mennyit – erre az utóbbi kérdésre nem tudott választ adni a The Hollywood Reporter jelentése, azt azonban megerősítette, hogy a Marvel Studios valóban parkolópályára állította a produkciót. Az eredeti tervek szerint jövő év elején már kezdetét is vette volna a forgatás Atlantában, ahol az elmúlt hetekben egy kisebb csoport dolgozott az előkészületeken, ám őket most elbocsájtották és megengedték, hogy szabadon nézzenek új munka után. 

Valamelyest segítene a helyzeten, hogy A galaxis őrzői harmadik részéhez sosem jelentett be hivatalos premierdátumot a Disney, de mivel James Gunn még korábban megerősítette a 2020-ra vonatkozó terveket, mindenki egy májusi időpontot könyvelt el magában. A júliusban kirúgott Gunn visszavételével kapcsolatos reménykedések egy augusztus közepén lezajlott beszélgetést követően elhaltak, a stúdiónak tehát következő lépésként új rendező után kell néznie, emiatt pedig teljesen bizonytalan, meddig csúsztatják a filmet. Egy másik nagy kérdés a Gunn által megírt forgatókönyv felhasználását övezi, amiről továbbra sincs semmilyen megerősítés.

A hír szinte egyetlen pozitívabb részlete, miszerint a közelmúltban állítólag volt egy találkozó a Marvel Studios és a Thor: Ragnarököt jegyző Taika Waititi között, de közel sem biztos, hogy A galaxis őrzői vol. 3 lehetett a tárgyalás apropója. Mindenesetre az önálló Fekete Özvegy-film biztosan előkészületi fázisban van Cate Shortland (Lore, Berlin-szindróma) rendezővel az élen, ami nagy valószínűséggel szintén egy 2020-as dátum után néz. Ráadásul az utóbbi időben a Doctor Strange folytatásáról is egyre többet hallani; az első részt dirigáló Scott Derrickson sejtelmesen ígért az őszre valamilyen fejleményt, vagyis nem kizárt, hogy az Őrzők helyett a Legfőbb Varázsló történetének legújabb fejezetét tervezik előbb mozikba küldeni.

(forrás: THR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4114201463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása