Nicolas Cage lesz Noir Pókember az Irány a Pókverzumban

2018. július 06. - Marvel Magyarország

Nem akárki fogja megszólaltatni a figurát. 

nicolas-cage-noir-pok-top.jpg

A Pókember: Irány a Pókverzum egyértelműen az idei év egyik legígéretesebb animációs alkotása, ami minden másik képregényfilmes univerzumtól (ebbe beletartozik a Marvel Moziverzum és az ősszel érkező Venom) függetlenül készült a Sony Pictures égisze alatt, Phil Lord és Chris Miller (A Lego kaland, Derült égből fasírt) forgatókönyve alapján. A film főhőse az újvilági Pókember, Miles Morales lesz, az előzetesek alapján pedig inkább tűnik egy felvezetésnek Dan Slott méltán népszerű történetéhez, mint azt a címe is sugallja.

Az már biztos, hogy Morales és Peter Parker mellett Spider-Gwen is tiszteletét teszi az animációban Hailee Steinfeld tolmácsolásában, a minap pedig az Oscar-díjas Nicolas Cage csatlakozott a stábhoz, aki a szintén alternatív univerzumbeli Noir Pókembert fogja megszólaltatni az eredeti változatban. A karakter egy szürkébb hangvételű falmászó, és eredetileg az 1930-as években, a nagy gazdasági világválság idején ügyködik. Idén nem ez lesz a színész egyetlen szinkronszerepe, hiszen a Teen Titans GO! To The Movies című filmben Superman hangját kölcsönzi.

A Pókember: Irány a Pókverzum további szerepeiben Shameik Moore (Miles Morales), Jake Johnson (Peter Parker), Mahershala Ali (Aaron Davis), valamint Liev Schreiber (a Vezér). Hazai bemutató 2018. december 20-án.

(forrás: Collider, Heroic Hollywood)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr314097205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása