BREAKING: Silk is saját filmet kaphat a Sony Pictures égisze alatt

2018. június 22. - Marvel Magyarország

Újabb Pókember spinoff a láthatáron. 

silk-sony-pictures-hir.jpg

A The Wrap forrásai szerint a Sony Pictures egy önálló Silk mozifilmmel készül bővíteni saját Marvel moziverzumát, amit a Tom Hardy nevével fémjelzett Venom fog elindítani idén ősszel. A projektről egyelőre csak annyit tudni, hogy a producerek közt a Pókember spinoff filmek színe-javát felügyelő Amy Pascal is jelen van.

A félig koreai, félig amerikai származású Cindy Moon 2014-ben debütált a képregények lapjain Dan Slott és Humberto Ramos párosának jóvoltából, aki szerepet játszott a népszerű "Spider-Verse" és "Spider-Island" történetekben, majd saját sorozatában jutott rivaldafényhez. Cindyt ugyanaz a pók harapta meg halála előtt, amelyik Petert is, ezáltal az övéhez hasonló képességekkel bír. A karakter a tavaly nyáron mozikba került Pókember: Hazatérésben is tiszteletét tette a főhős egyik osztálytársaként, habár érdemi szerep hiányában ez csak a stáblistából derült ki. A filmben Tiffany Espensen keltette életre, azonban egyelőre nem tudni, hogy visszatér-e a jövőre érkező folytatásban, vagy esetleg megkapja-e az előkészületek alatt álló Silk főszerepét.

A szóban forgó projekt mellett olyan címeket jelentett már be a Sony, mint a Silver and Black Gina Prince-Bythewood rendezésében, a Nightwatch Spike Lee-vel az élen, valamint egy Morbius, az Élő Vámpír mozifilm szintén beszéd tárgya volt tavaly novemberben. Ezek, köztük a Silk jövője valószínűleg nagyban függ attól, hogy miképp fogadják a kritikák és a közönség Ruben Fleischer Venomját októberben.

(forrás: The Wrap, ComicBook.com)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8814065775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása