Chris Pratt ezt gondolja Űrlord kiborulásáról

2018. június 01. - Marvel Magyarország

A színész szerint teljesen érthető volt a karakter reakciója a Végtelen háborúban.

star-lord_aiw_profile_update.jpg

Figyelem! Az alábbi cikk SPOILEREKET tartalmaz a Végtelen háború cselekményére vonatkozóan! Csakis saját felelősségre olvasd tovább!

Habár a Bosszúállók: Végtelen háború többnyire csak növelni tudta a benne felvonuló több tucat Marvel-hős ázsióját, volt közülük egyvalaki, aki kevésbé jött ki jól a dologból. A Chris Pratt által immár harmadik alkalommal alakított Űrlord ugyanis abszolút közönségkedvencből hirtelen megosztó karakter lett a filmbéli cselekedetei miatt.

Peter Quill azután vált számos rajongó frusztrációjának forrásává, miután a filmben a Vasember, Doctor Strange, Pókember, Drax, Mantis, Nebula és jómaga alkotta formáció gyakorlatilag borítékolható győzelmét áldozta fel Thanos ellen, amikor szerelme, Gamora halálhírén feldühödve nekiesett a teljesen vesztes helyzetben lévő titánnak, ezzel lehetőséget kínálva neki a szabadulásra. Közvetve tehát Űrlord maga is felelőssé tehető az univerzumbeli élet felének eltörléséért, köztük a sajátjáért is. Pratt nemrég a heteken belül érkező új filmje, a Jurassic World: Bukott birodalom reklámozása közben beszélt először arról, hogy szerinte miért volt teljesen érthető Űrlord reakciója.

"A fickó végignézte az anyja halálát, a karjaiban halt meg az az ember, aki apja helyett apja volt, és meg kellett ölnie a saját biológiai apját. Most pedig élete szerelmét veszítette el. Szerintem a reakciója nagyon is emberi volt, és úgy gondolom, hogy az emberségük az, ami miatt A galaxis őrzői igazán egyediek a többi szuperhős között. Szóval azt hiszem, hogy ha még százszor csinálhatnánk újra a dolgot, akkor sem változtatnék semmin.”

A színész viccesen hozzátette, szerinte amúgy sem lett volna bölcs döntés fél órával hamarabb befejezni a filmet, mert a nézők túlságosan is élvezték a látottakat, illetve emlékeztetett rá mindenkit, hogy ki is a film igazi gonosza: "Egyébként én Thanost hibáztatom, OKÉ? Jesszusom, hát őt senki sem hibáztatja semmiért? Ez nagyon érzékenyen érint.”

Űrlord ugyan jelenleg "halott”, szinte biztos, hogy nem utoljára láttuk a karaktert (erre utal a színész egy korábbi bejegyzése), és remélhetőleg még esélye nyílik rá a jövőben, hogy kiengesztelje elpártolt rajongóit.

(forrás: CBR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6514016152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása