Coulson szerepéről beszélt Clark Gregg a Marvel Kapitányban

2018. május 18. - Marvel Magyarország

Az ügynök visszatér.

captain-marvel-coulson-top.jpg

Miután a Bosszúállók első részében Loki keresztüldöfte egy lándzsával, és a mostanra az ötödik évadát záró A S.H.I.E.L.D. ügynökei központi szereplője lett, Clark Gregg jövő márciusban ismét visszatér a mozivásznakra Coulson ügynök szerepében. A 90-es években játszódó Marvel Kapitányban Samuel L. Jackson mellett az ő karakterének is egy fiatalabb változatát fogjuk megismerni, erről mondott pár szót a színész:

Gyakorlatilag tíz évvel a Vasember eseményei előtt fogjuk látni Coulsont. Ekkor még egy kicsit új a SHIELD-nél, és sokkal fiatalabb. Ilyen formában még sosem találkoztunk vele korábban, szóval amikor azt mondja a Vasemberben, hogy 'nem az első ilyen ügyem, Mr. Stark,' talán pontosan erről az ügyről beszélt.

Gregg magáról Marvel Kapitányról is nyilatkozott egy kicsit, elmondása szerint egészen elképesztő látni, ahogy életre kel ez a nagyszerű karakter. Ráadásul, legalábbis a képregényekben, az egyik legerősebb figura a Marvel univerzumban. Talán erősebb, mint bármelyik karakter Thanos kivételével, akit megismerhettünk korábban. Csodálatos, hogy Brie Larson alakítja őt, lenyűgöző a szerepben. 15 évvel ezelőtt volt egy közös filmünk, a Bagolyvédők, azóta pedig úgy gondolom, az egyik legjobb színésznőnk lett.

Kaptam egy mókás telefonhívást a marveles barátaimtól, akikkel főként eseményeken találkozom – idézte fel a színész, amikor felajánlották neki a szerepet. Felvázolták, hogy ismét lenne számomra egy meló, amely a '90-es években játszódik, ezért el kéne mennem edzeni. »Nincs a világon edzőterem, ami visszavisz engem a '90-es évekbe«, feleltem. Aztán megnyugtattak, hogy dolgoznak egy technológián, amivel pár évet letagadhatok majd.

Anna Boden és Ryan Fleck rendezésében Marvel Kapitány 2019. március 7-én mutatkozik be a mozikban, további szerepekben pedig Ben Mendelsohn, Jude Law, Djimon Hounsou, Lee Pace és Gemma Chan.

(forrás: EW, Heroic Hollywood)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7413978352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása