Rekordhosszú lesz a Bosszúállók: Végtelen háború végső ütközete

2018. április 22. - Marvel Magyarország

A film egyik színésze teljesen ledöbbent, mikor megtudta a jelenet hosszát.

infinity_war_empire_still_02.jpg

A héten végre mozikba kerül a Bosszúállók: Végtelen háború, amely a Marvel Moziverzum első tíz évének összes hősét tető alá hozza egy nagy közös ellenséggel szemben. Egy ilyen, gyakorlatilag filmtörténelmi jelentőségű produkciónál szinte magától értetődő, hogy mindenre megpróbálnak rátenni néhány lapáttal a készítők, ez pedig nincs másképp a film végső harcjelenetével sem.

A Sólymot alakító Anthony Mackie a Good Morning America című műsorban vendégeskedett az elmúlt napokban, ahol elárulta, hogy első körben csupán 25 oldalt kapott meg a forgatókönyvből: "Ez volt a végső csata. Küldtem is egy hosszabb lélegzetvételű e-mailt a Russo-tesóknak, hogy szörnyű lesz a film. Hogy fog így működni? Nincs is semmi történet, mindössze minden idők idők leghosszabb harcjelenete. Válaszként megkaptam, hogy van még további 250 oldal."

Átlagosan egy oldal egy percet tesz ki a forgatókönyvekben, így a Mackie által megkapott részlet durván 25 perc hosszú ütközetet ígér a film végére a Bosszúállók és Thanos között. Természetesen fennáll az esélye, hogy néhány másik színészhez hasonlóan a saját példánya is tartalmazott hamis jeleneteket, vagy éppenséggel el sem küldték neki az egészet, szóval az összecsapás pontos játékidejére csak szerda estétől derül fény számunkra - de a két és fél órás játékidőhöz képest már ez a szám is impozáns.

Viszonyításként az első Bosszúállók New York-i csatája körülbelül 20 perc, míg az Amerika Kapitány: Polgárháború ominózus repteres összecsapása 11 perc hosszú. Mindenesetre a Wall Street Journal információ szerint A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken (368 millió dollár) után a Végtelen háború minden idők legnagyobb költségvetéséből elkészült filmje a maga 300 millió dollárjával, így látványban és minőségi akciójelenetekben bizonyára most sem fogunk szűkölködni. 

(forrás: CBR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2513856064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása