Ez a két karakter szerepel legtöbbet a Bosszúállók: Végtelen háborúban

2018. március 17. - Marvel Magyarország

Kiderült, kiknek jut a legtöbb képernyőidő a filmben.

marvel-avengers-2018-movie-infinity-war.jpg

A Fandangonak adott exkluzív interjújában Joe Russo társrendező elárult néhány izgalmas új információt a közelgő Bosszúállók: Végtelen háborúról. Ahogy az a tegnap debütált előzetesből is nyilvánvalóan látszik, rengeteg hőst és gonosztevőt mozgat a film, ennyi karakter számára viszont szinte lehetetlen vállalkozás lenne egységes időt adni a vásznon. Az egyik, aki mindenképp kimagasodik majd a többiek közül ilyen szempontból, az maga az őrült titán, Thanos lesz.

"Thanosnak hihetetlen mennyiségű képernyőidő jut, sok szempontból azt is mondhatnám, hogy ez az ő filmje. A mi feladatunk, amit fontosnak tartunk a filmek készítésekor, hogy meglepjük a közönséget. Egy olyan történetet szerettünk volna elmesélni, amire nem számítanak, egy történetet a gonosz szemszögéből. Ez szerintem valóban egyedülálló és kockázatos egy ilyen jellegű alkotásnál. Ebben a műfajban szüksége van a nézőknek újításra, és mi pontosan ezt csináltuk. Thanos rengeteget szerepel."

Ami egy fokkal talán már nagyobb meglepetés lehet, hogy ezt követően a mennydörgés istenét említette meg a rendező: "Látni fogjátok, mennyire érdekes történetszála van Thornak a filmben. Az eddigi Bosszúállók filmekben nem jutott neki különösebben nagy szerep, ám ezúttal rendkívül fontos lesz a jelenléte. Szóval a kérdésre válaszolva, Thanos és Thor bír a legnagyobb képernyőidővel."

Mint látható, egyesek többet, egyesek kevesebbet fognak szerepelni a produkcióban, de Joe Russo ígérete szerint nem kell megijedni, ha valaki kevesellné kedvencét: "Már a marveles munkánk előtt rengeteg tapasztalatot szereztünk olyan sztorikban, amik számos karaktert mozgatnak. Biztosra kell menni, hogy mindegyikük szolgálja a cselekményt - akár előrébb viszi, akár egy saját, személyes történettel egészíti ki. Ez rengeteg kemény munkát igényel, ezért is döntöttünk amellett, hogy egy harmadik és negyedik Bosszúállókat is megcsinálunk - nem sok példa van rá, hogy egy film ennyi szereplővel dolgozna. Míg egyes karaktereket előtérbe helyezünk az első filmben, hátrébb kerülnek majd a következőben, és azok, akiknek korábban kevesebb idő jutott, a másodikban fognak kibontakozni. Ha úgy érzitek, nem szerepelnek eleget a kedvenc karaktereinek, akkor várjátok ki a Bosszúállók 4-et."

Vélhetően a folytatásban nagyobb teret kapnak az olyanok, mint Sólyomszem, Hangya, Darázs, Nick Fury és Marvel Kapitány, akikkel a Végtelen háborúban vagy egyáltalán, vagy csak nagyon keveset találkozunk. A film kicsit több mint egy hónap múlva, április 26-án nyit a hazai filmszínházakban. 

(forrás: Fandango)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr813747588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2018.03.19. 10:19:46

thanos okés, de reméljük jó gonosz lesz végre, nem egy sótlan izé.
süti beállítások módosítása