A Disney hat új Marvel-film dátumát jelentette be

2018. március 02. - Marvel Magyarország

Nem fogunk hiányt szenvedni kedvenc szuperhőseinkben a jövőben sem.

marvel-avengers-2018-movie-infinity-war.jpg

Néhány órával azután, hogy a Marvel Studios előrébb hozta egy héttel a Bosszúállók: Végtelen háború amerikai premierjét (így világszerte április 27-én debütál a film), a Disney bejelentett több mint egy tucat cím nélküli premierdátumot az elkövetezendő évekre. Nézzük meg őket és kicsit latolgassuk, miről lehet szó! 

Az eddig ismert három 2020-as időpont egyikét 2020. július 31-re módosították (2020. augusztus 1. helyett), és a következő hat dátumot foglalták le a jövőben soron következő Marvel produkciók számára: 

  • 2021. május 7.
  • 2021. július 30.
  • 2021. november 5.
  • 2022. február 18.
  • 2022. május 6.
  • 2022. július 29.

A hat új film mellett a Pókember: Hazatérés folytatása 2019. július 5-én debütál a negyedik fázis nyitányaként (közvetlenül a negyedik Bosszúállók után), valamint amit biztosan tudunk, hogy A galaxis őrzői vol. 3 valamikor 2020-ban kerül a mozikba (és ugyanezt az évet pletykálják az egyelőre előkészületek alatt álló Fekete Özvegy szóló kaland számára is).

Ha ezeket tehát nem nézzük, 2020-tól 2022-ig így is van hét olyan dátum, amihez nem tudunk címet társítani, a Bosszúállók: Végtelen háború fényében pedig ez különösen nehéz feladatnak bizonyul. Vélhetően szerepel köztük egy akkor már trilógiává nővő Pókember, a rendkívüli sikereinek köszönhetően esélyes a Fekete Párduc folytatás, de lassan Doctor Strange-nek is illene egy második filmet adni - ezek még csak folytatások, és akkor nem is vettük számításba Marvel Kapitányt és a potenciális harmadik Hangyát.

Bízunk benne, hogy a dátumok egy Fantasztikus Négyes projektet is rejtenek maguk között, hiszen a Marvel első családjának filmes jogai a decemberben megkötött Fox egyezség keretében hazatértek - most arra várunk, hogy mindez kiforrja magát, és végre elkezdhessen dolgozni a stúdió az újdonsült karakterekkel. Nem kizárt, hogy a mutánsok és a Fantasztikusok miatt még lesz némi borulás a bejelentett menetrendben, jelenleg ugyanis nem tudjuk, hogy ezekkel terveznek-e és ha igen, számoltak-e velük a dátumoknál.

Kevin Feige korábban elmondta, hogy még legalább húsz új Marvel Moziiverzum filmet forgat a fejében, és mint látható, a franchise a közelgő két Bosszúállók ellenére is robog tovább a későbbiekben.

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8313709220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2018.03.02. 09:41:44

csak dátumok?
ez elég karcsú, ahogy írjátok is.
süti beállítások módosítása