Chris Hemsworth szívesen megújítaná a szerződését

2018. január 07. - Marvel Magyarország

A rajongóknak ez bizonyára cseppet sem volna ellenére.

thor_ragnarok_hemsworth.png

A cím nélküli Bosszúállók 4 többek között Chris Hemsworth eredeti Marveles szerződésének végét is jelenti, miután a színész nyolc éven át keltette életre a mennydörgés istenét. Bár Thor magáénak tudhat egy trilógiát és tiszteletét teszi négy csapatfilmben is, ez nem tántorítja el Hemsworthot az esetleges visszatéréstől. Az IGN-nek adott interjújában elmondta, hogy végzett a Bosszúállók: Végtelen háború és a negyedik rész munkálataival, így jelenleg ködbe burkolózik a jövője, de a korábbiakkal ellentétben szívesen alakítaná tovább Thort, ha adódik rá lehetősége.

"Szó szerint két nappal ezelőtt fejeztem be a Bosszúállók 4 forgatását, amivel a szerződésem is lejárt. 'Hű, ennyi volt,' járt a fejemben. Kettő vagy három filmmel ezelőtt arra gondoltam, hogy 'oké, még van egy pár.' Élveztem mindvégig, de egy kicsit korlátozottnak éreztem magam. Viszont a legutóbbi élményem Taikával [a Thor: Ragnarök rendezője], és az utóbbi két Bosszúállók is, olyan érzésem volt, mintha újra feltaláltuk volna a karaktert – a következő két filmben is fejlődik, ilyen lehetőséged pedig nem gyakran van egy franchise-ban. Szóval határozottan, megint izgulok és lelkesedem, talán jobban, mint valaha."

Hacsak nem írják ki végleg Thort a soron következő filmekben, természetesen lenne lehetőség a szerződés megújítására. A Ragnarök elképesztő sikere után nehéz is elképzelni, hogy a Disney és a Marvel búcsút mondana Hemswortnak, miután épphogy feltámasztották és új lelket öntöttek a Thor mozikba.

A színész kihangsúlyozta, hogy "most a Bosszúállók és az ő történetük van középpontban", de elismerte, miszerint a Ragnarök megnyitott egy teljesen új, potenciális izgalmas kalandokat tartogató világot a vihar isten számára: "Azt hiszem, most lenne igény rá. Sokkal több lehetőség van arra, hogy hova menjen és mit csináljon, csak mert egy kicsit felkavartuk az állóvizet." Ráadásul ahogy azt Taika Waititi is kihangsúlyozta, bármikor szívesen elvállalná még egy szóló Thor produkció rendezését.

(forrás: IGN)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8313555713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása