Fekete Özveggyel főszerepben csinálna filmet a Thor: Ragnarök rendezője

2017. október 29. - Marvel Magyarország

Taika Waititi egy másik szuperhőssel is dolgozna Thor után.

black-widow-1.jpg

A rajongók legnagyobb bánatára még mindig nem történt semmilyen előrelépés egy potenciális Fekete Özvegy filmet illetően, pedig a karaktert játszó Scarlett Johansson maga is többször kifejezte érdeklődését. A két közelgő Bosszúállókra való tekintettel valószínűleg nem is számíthatunk ezzel kapcsolatban fejleményekre a közeljövőben, ám a napokon belül mozikba kerülő Thor: Ragnarök rendezője, Taika Waititi sokak meglepetésére bevallotta, hogy szívesen elkészítene egy szóló mozit a Marvel népszerű női hősével a főszerepben... azonban nem olyan formában, ahogy arra talán a többség számítana.

"Őszintén szólva, szerintem bármelyik franchise-ba tudnék valami egyedit vinni," mondta a direktor az io9.com-nak adott nyilatkozatában. "Szóval szívesen látnám például a Fekete Özvegyet egy kicsit őrültebb, viccesebb környezetben, mint amit az emberek eddig megszokhattak tőle. Ismerjük a rendkívül sötét, fájdalmas múltját, de vajon milyen lenne ennek a szórakoztató változata? Szeretem, hogyha egy karakter alábecsült, és én úgy vélem, ezt az oldalát bármelyiküknek meg lehet találni. Csak arra kell rájönnöd, mi minden van meg a képregényekben, majd egy humorosabb formába önteni a közönség számára."

Az általános vélekedés szerint Fekete Özvegy egy súlyos, sötétebb nyomozós thrillert érdemelne, de egyáltalán nincs kizárva, hogy Waititi elcsípne egy középutat ezek és a saját elképzelései között, ami akár működőképes is lehetne. Ezt persze könnyebb lesz megmondani, ha már láttuk első marveles munkáját a november 1-én mozikba kerülő Ragnarök személyében, valamint a Bosszúállók: Végtelen háborút és a 2019-ben érkező folytatását, ahol tovább alakul Natasha története. 

Mindenesetre az egy pozitív előjel, miszerint a stúdió egyre nagyobb hangsúlyt fektet a női szuperhősökre, hiszen A Hangya és a Darázs után sorra kerül a Captain Marvel mozi is, ami az első hölgy főszereplésű produkció lesz a Marvel Moziverzum tízéves futása során. Talán az Özvegy lesz a következő? 

(forrás: CBR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2813114782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása