Íme az első képek a Bosszúállók 4. forgatásáról

2017. október 08. - Marvel Magyarország

Ismerős arcok a negyedik Bosszúállók munkálatain.

infinity_war_empire_still_08_2.jpg

Bár mi még a Bosszúállók: Végtelen háború előzetesét sem láttuk, addig a stáb már az egyelőre cím nélküli negyedik részt forgatja Atlantában, ahonnan megérkeztek az első anyagok. A tegnapi munkálatok során olyan színészek bukkantak fel, mint Chris Evans (Amerika Kapitány), A Hangya és a Darázson párhuzamosan dolgozó Paul Rudd (Hangya), Mark Ruffalo (Hulk) a bezöldülésre kész mo-cap felszerelésben, Jeremy Renner (Sólyomszem), Karen Gillan (Nebula), Don Cheadle (Hadigép) és vélhetően Robert Downey Jr. (Vasember), de az ő arcát nem látni a szóban forgó képeken.

A legérdekesebb ezek közül a kedvenc íjászunkat alakító Renner, aki látszólag jelentős változáson megy keresztül az elkövetkezendő filmekben. Nemrég Instagram oldalán utalt rá, hogy hamarosan új frizurával nyomulhat, a lenti fotókon ráadásul egész bal kezét befedő tetoválásai mellett sem könnyű elmenni. Találgatások szerint a Végtelen háború eseményeihez lesz köze ennek a jól megfigyelhető stíluscserének, és ugyan lenne rá tippünk, de az már tényleg csak jövőre derüljön ki, mi tereli sötétebb útra Sólyomszemet.

A várva várt Végtelen háború 2018. április 26-án, míg a Bosszúállók 4. egy évre rá, 2019. május 3-án debütál a mozikban.

(forrás: Just Jared)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7712940793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása