Forgatási képeken a Bosszúállók: Végtelen háború

2017. június 27. - Marvel Magyarország

Először nyerhetünk betekintést a Bosszúállók forgatási munkálataiba.

doctor_strange_textless_poster_1.jpg

Jó ideje forog már az óriási várakozást megelőző szuperprodukció, a Bosszúállók: Végtelen háború, amely a Marvel Moziverzum első három fázisának betetőzése lesz. Karakterek találkoznak, szálak érnek össze és jó néhány dolog megváltozik a későbbiekre nézve. Nemrég együtt ebédelt a film négy sztárja, most pedig ugyanarról a kvartettről érkezett egy rakás, szinte teljesen spoilermentes fotó. Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Benedict Cumberbatch és Benedict Wong együtt forgatják jelen pillanatban a jövő áprilisban érkező Bosszúállókat Atlanta utcáinak kellős közepén, ahol az állapotokat tekintve nemrég egy nagy összecsapás történhetett.

Az egyik képen jól látható Vasember legújabb páncélja (legalábbis annak egy darabja, a többi majd utólag kerül a helyére), ami sokak szerint az Iron Man Armor Model 16-re hajaz a képregényekből leginkább. Azt is érdemes megfigyelni, hogy Downey egészen érdekes öltözetének mellkasi részén ott van az ARC reaktor helye, amitől ugye megvált a Vasember 3 végén.

Ez a jelenet egyébként könnyen összekapcsolható a rendezőpáros által nemrég feltöltött színfalak mögötti fotóval, ahol Doctor Strange otthonában, a New York-i Sanctum Sanctorumban egyeztetnek a doki önálló filmjének direktorával, Scott Derricksonnal. (További érdekesség, miszerint a munkálatokban részt vesz továbbá James Gunn A galaxis őrzői, Jon Watts pedig Pókember kapcsán. Mivel ők hosszasan foglalkoztak saját karaktereikkel, jó tanácsokkal tudják ellátni a Végtelen háború készítőit.)

Lévén szinte semmit nem tudunk a 2018. április 26-án debütáló mozi cselekményéről, így Cumberbatch, Downey Jr. és Ruffalo hármasát látva sokan elkezdtek elmélkedni azon, hogy mi van, ha ők alakítják meg az élőszereplős Illuminati-t, a népszerű csoport MCU-s változatát. A képregényekben ezt a társaságot több kiemelkedő szuperhős erősíti, akik titokban segítik az univerzumban a rend fenntartását. A legfontosabb tagok közé tartozik Strange, Vasember, X Professzor, Fekete Villám, Namor és Mister Fantastic, ám közülük kapásból kettőt kihúzhatunk jogi okok miatt. Fekete Párducnak is felajánlották megalakulásukkor a csatlakozást, ám ő azt elutasította, mivel úgy vélte, ennek a csoportnak nem kellene léteznie.

FRISSÍTÉS (06.28.): A Just Jared újabb adag fotóval jelentkezett a tegnapi nap folyamán, amiken már egy kicsit érdekesebb helyzet alakult ki. A jelenlévő négyes közül Downey helyét kaszkadőr vette át, rajta az új Vasember páncél már látott darabjával. Most sokkal jobban megfigyelhető a modell. A hősök között mintha összetűzés alakulna ki néhány beállás alapján, Strange és Wong feltartott kezekkel figyeli Tony-t. Néhány későbbi pillanaton Cumberbatch talán Bruce Banner agyát próbálja helyretenni, de van egy olyan lesifotó is, ahol innen nézve mindnyájan megdermednek valamitől. Nagyon izgalmas jelenetnek nézünk elébe.  

(forrás: Just Jared)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4612623327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása