A Pókember: Hazatérés kiterjeszti a Marvel Moziverzum hatókörét

2017. április 22. - Marvel Magyarország

Új részletek derültek ki a legújabb falmászó kalandról.

pokember-hazateres-hivatalos-still.jpg

2002-ben Jon Watts másodéves volt a New York-i Egyetemen, amikor egy este kinézett az ablakon, hogy szemügyre vegye a Brooklyn híd csodás fényeit. Akkor különösen ragyogóak voltak, mert éppen zajlott a Sam Raimi-féle Pókember forgatása: "Minden meg volt világítva, láttuk a kollégiumi ablakunkból. Lementünk és elkészítettük egy aktuális projektünket a közelben" – árulta el Watts. "Túl jól ki volt világítva egy diákfilmhez képest [nevet]. Most a második oldalon vagyok, így egy Pókember mozi munkálata meglehetősen szürreálisnak tűnhet."

A barátságos és közkedvelt Marvel hős új kalandja jelentősen különbözni fog az univerzum eddigi darabjaitól, jóval több aranyköpéssel és középiskolával, amelyek a '60-as évekbeli képregények hangulatát idézik. "Láttuk már ezt a világot Tony Stark egy nagyon drámai nézőpontjából, most megnézzük, miként néz ki ez a földről egy tizenöt éves srác szemében" – mesélte a rendező. A címszereplőt játszó Tom Holland szerint az Amerika Kapitány: Polgárháború forgatásán töltött idő nagyszerű felkészülés volt számára. "Láthattam, hogy milyen professzionálisan viselkedik Chris Evans, hogy Robert Downey Jr. mindig időben van és mindig készen áll – ez nyújtott nekem tervezetet arról, mit és hogyan kell csinálnom."

Watts elmondása szerint ő és Holland szintén erősen érezték "a nagy erő nagy felelősséggel jár" súlyát, amikor egy ekkora szabású stúdióprojekt és közkedvelt tulajdon felett vállaltak felelősséget. "Egy hajóban eveztünk, ugyanúgy éreztük mindketten." Olyan pompás színészekkel, mint Downey és Michael Keaton, a rendezőnek emlékeztetnie kellett önmagát, hogy egy film még mindig egy film. "Mindig van egy pillanat, amikor véletlenül meghátrálsz a helyzetből és rájössz, kivel is beszélsz," folytatta nevetve. "Meg kell feledkeznem erről és dolgozni keményen. Remek, elhivatott színészek, akikkel nagyon jól tudsz szórakozni."

Miután befejezték a munkálatokat, Watts rádöbbent a legnagyobb meglepetésre, ami egy ilyen produkció kapcsán érhette őt: "Egy felvétel továbbra is egy kép. A nap végén továbbra is két óra marad hátra. Továbbra is megvannak a történetmesélés alapjai, még ha a nevek nagyobbak és a költségvetés magasabb. Ugyanazok a dolgok, amik fontosak egy kisebb filmhez, egyaránt fontosak egy nagy számára."

2.jpg

(forrás: EW)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr312444845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása