Iwan Rheon csatlakozott a Marvel's Inhumans színészgárdájához

2017. február 21. - Marvel Magyarország

Köszöntsétek Attilan hercegét.

iwan-rheon-inhumans.jpg

Iwan Rheon, a nagy sikerű Trónok harca egykori sztárja főszerepben csatlakozott a Marvel élőszereplős Embertelenek sorozatához, amiben Maximus karakterét fogja életre kelteni! A Marvel's Inhumans Fekete Villám és a királyi család lenyűgöző történetét meséli majd el, melynek első két része kettő hétig 2017. szeptember 4-től fog futni 74 ország IMAX mozijaiban, mielőtt az ABC az őszi kínálatában leadná az évadot.

A leírás szerint Rheon karaktere egy okos és bájos Embertelen, aki véresen elkötelezett Attilan lakosai, de különösen testvére, a király felé – habár heves vágyat táplál azért, hogy ő maga viselje a koronát. 

Iwan egyszerre tud bájos, huncut és teljesen váratlanul veszélyes is lenni, és minden különböző oldalára szüksége lesz ahhoz, hogy életre keltse a karakterét. Izgatottan várjuk, hogy együtt dolgozhassunk vele. – mondta Jeph Loeb, a Marvel Television feje és a sorozat producere. Scott Buck showrunner és producer hozzátette: „Maximus egy összetett karakter. Rokonszenves, bájos, tragikus és gonosz ugyanazon pillanatban, tehát nagyon örülök, amiért itt van nekünk egy olyasvalaki, mint Iwan, aki figyelemre méltó tehetséggel bír.

A Marvel vadonatúj sorozata szeptember 26-án startol el az ABC műsorán, a forgatás pedig jövő hónapban veheti kezdetét. Minden bizonnyal a következő hetek során a teljes színészgárdáról is lehull a lepel.

(forrás: TVLine)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7912280391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása