Részletek a Marvel Studios fotózásról és a Bosszúállók: Végtelen háború utáni tervekről

2017. november 27. - Marvel Magyarország

Együtt a Marvel Moziverzum színe-java.

infinitywarphotoshoot_fokep.jpg

Jövő áprilisban ünnepli tizedik évfordulóját a Marvel Moziverzum amely 2008-ban a Vasember című filmmel vette kezdetét. Ehhez a jeles eseményhez kötve tűzte ki a stúdió a mindent egyesítő Bosszúállók: Végtelen háború bemutatóját, ma pedig végre megkaptuk az első promóciós anyagokat is a várva várt mozifilmhez. Néhány hete a Marvel 83 híres arca gyűlt össze a legkorábbiaktól kezdve a legújabbakig (mint Brie Larson és Laurence Fishburne), hogy egy közös fotózással ünnepeljék a tízéves filmes univerzumot.

A Vanity Fair jóvoltából megérkezett a képek első felhozatala, mellé számtalan érdekességgel a Végtelen háborút és a jövőbeli terveket illetően.

Miután a Thor: Ragnarök november elején óriási sikerrel berobbant a filmszínházakba, a Marvel Studios már 17 filmmel büszkélkedhetett, és úgy néz ki, hogy messze van még a vége. Amit eddig biztosan tudtunk, hogy jelenleg öt további cím áll előkészületek alatt (Fekete Párduc, Bosszúállók: Végtelen háború, A Hangya és a Darázs, Marvel Kapitány, cím nélküli Bosszúállók 4.), Kevin Feige producer azonban elárulta, hogy azokon kívül 20 még van a tarsolyukban. "22 film megvan, és megvannak már az elképzeléseink újabb 20-ról is, amelyek teljesen másak az eddigiekhez képest – szándékosan."

Amikor a Vanity Fair elkapta pár szóra a mennydörgés istenét alakító Chris Hemsworth-ot a forgatáson, a színész megemlítette, milyen fontos pillanat számára együtt látni a többieket. "Azt gondoltam, csinálna erről valaki egy képet? Mind tisztában vagyok vele, hogy ez lesz az utolsó alkalom, amikor ilyen módon lógunk együtt." Feige ezután hozzátette, hogy a Bosszúállók negyedik fejezete "olyan dolgokat hoz el, amiket még nem láttunk korábban szuperhős filmekben: egy finálét." 

"Két megkülönböztethető korszakunk lesz. Minden, ami a Bosszúállók 4 előtt történt, valamint minden, ami utána történik. Tudom, hogy nem olyan lesz, mint amire számítanak az emberek." A Disney igazgatója, Bob Iger jelentős bővülést ígér az MCU számára az elkövetkezendő évekre: "Teljesen különálló világokat keresünk azoktól, amiket korábban már meglátogattunk – legyen az különálló akár földrajzilag, akár időben."

Nagy eséllyel el kell búcsúznunk pár közkedvelt szuperhőstől a soron következő filmekben, és mint mindenben, ebben is van valami jó, hisz ez utat nyit újabb izgalmas szereplők megismerésére a képregények lapjairól. A frissen érkezők mellett (Pókember, Fekete Párduc, Doctor Strange, Marvel Kapitány) bőségesen várhatunk új arcokat, hiszen Iger elmondása szerint hétezer karakter megfilmesítési jogait birtokolja a stúdió. 

Mivel a fenti képeken csupán 36 személy köszön vissza a fotózáson jelenlévő 83-ból, ezért nagy esély van egy későbbi hullám érkezésére is – karöltve a Végtelen háború első kedvcsinálójával, ami hogyha hihetünk a rendezők rejtélyes üzenetének, három napon belül napvilágot lát

A fotók természetesen nem hivatalos filmes anyagok, egy sorozat részei, ezért is fedezhetnek fel a szemfülesek furcsaságokat egy-két karakter megjelenését és tartozékait illetően. (Például míg Fekete Özvegy és Sólyomszem teljesen új külsővel látható a képeken, addig Amerika Kapitány és Pókember korábbi jelmezeket viselnek, holott tudjuk, hogy mindketten jelentős frissítést kapnak.) 

(forrás: Vanity Fair)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr413398445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása