A Marvel kitűzte a Fekete Párduc 2 forgatási időpontját, és a főgonosz szerepére is van jelentkező

2020. november 21. - Marvel Magyarország

A munkálatok hamarabb elindulnak, mint azt sejteni mertük volna.

black_panther5a8bb48a5db9b.jpg

Chadwick Boseman idő előtti távozását még most is az egész világ gyászolja. A színész tragikusan bekövetkezett halála miatt egy darabig úgy tűnt, a Marvel Studiosnál hosszabb időre parkolópályára kerülhet a Fekete Párduc második része, azonban a The Hollywood Reporter értesülései szerint már jövő nyáron, azaz júliusban kezdetét vehetik a munkálatai Atlantában. A koronavírus-járvány miatt ezt a céldátumot jelenleg érdemes erős fenntartásokkal kezelni, hiszen az elmúlt hónapok során megannyi marveles és egyéb produkció is kénytelen volt a forgatáson felbukkanó fertőzés, vagy éppen az adott országban meghozott rendelkezések miatt ideiglenesen leállni.

A portál emellett egy biztosnak tűnő casting pletykáról is lerántotta a leplet, miszerint a Narcos: Mexikó című Netflix-sorozatban látható Tenoch Huerta játszhatja a film egyik antagonistáját. Egyes híresztelések szerint Huerta Hector Ayalát, alias Fehér Tigrist alakíthatja, aki képességeit egy a nyakában hordott Jáde tigris amulettnek köszönheti. Az amulett mágikus hatalmának köszönhetően az addig harcművészetekben tapasztalatlan Ayala egy csapásra rendkívül képzetté vált, ráadásul különleges képességei közt megtaláljuk még a felerősített testi erőt, az emberfeletti gyorsaságot, valamint a nagymacskákra jellemző éles látást. Ezeknek köszönhetően nem csak távolabbra lát, mint egy átlagos ember, de akár teljes sötétségben is képes tökéletesen tájékozódni.

Az ismét Ryan Coogler (Creed, Fekete Párduc) rendezésében készülő folytatásban Letitia Wright, Lupita Nyong'o, Winston Duke és Angela Bassett is visszatér, míg T’Challa húga, Shuri az eddigieknél jóval prominensebb szerepet kaphat, mely akár azt is jelentheti, hogy végül ő ölti majd magára a Fekete Párduc jelmezét, ahogyan tette azt a képregények lapjain. Továbbá fontos megemlíteni, hogy a Marvel Studios képviseletében Victoria Alonso nemrégiben mindenkit megnyugtatott afelől, miszerint Bosemant semmilyen formában nem tervezik szerepeltetni a modern technika lehetőségeit felhasználva, és minden bizonnyal újabb színészt sem választanak a király szerepére.

Ami a premiert illeti, a Fekete Párduc 2. bemutatója jelenleg 2022. május 6-ra van kitűzve, ám ez a dátum a koronavírus-járvány miatt a jelen helyzetben inkább afféle helyfoglalónak tekinthető, mivel egyelőre igen nehéz megmondani, vajon hogyan alakulnak majd a mozis bemutatók a 2021-es esztendő során.

tenoch-huerta.jpg

Tenoch Huerta, mexikói színész

Ha tetszett a cikk, további hírekért kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8216293122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.11.21. 18:03:20

A fehér Tigris nem hős?

Miért lesz gonosz?
süti beállítások módosítása