A Sony csupán a koronavírus lecsengését követően küldené mozikba a Venom 2-t és a Pókember 3-at

2020. szeptember 11. - Marvel Magyarország

A Sony biztosan nem fogja követi a többi stúdió példáját.

venom-spider-man.jpg

A továbbra is világszerte tomboló koronavírus-járvány ellenére a Warner Bros. és a Disney igen nagy kockázatot vállalt azzal, hogy amolyan kísérleti jelleggel bemutatta a Tenetet és Az új mutánsokat. A két blockbuster eddigi számait elnézve ugyanis egyelőre nem mondhatnánk, hogy az emberek többsége özönlene a tartaléklángon működő mozikba, melynek fényében egyre inkább beigazolódni látszanak azok a pletykák, miszerint a Fekete Özvegyről is kénytelenek leszünk lemondani novemberben, egy sor másik rendkívül várt alkotással együtt.

Az újabb kényszerű csúsztatások tehát elkerülhetetlennek látszanak, azonban a Sony Pictures Entertainment elnöke, Tony Vinciquerra nemrég a Bank of America’s 2020 Media Communications & Entertainment Conference nevű konferenciáján egy igencsak drasztikus lépést vázolt fel arra vonatkozólag, hogy ők milyen módon tervezik átvészelni a járványt. Vinciquerra a felszólalásában elmondta, a jelenlegi piaci körülmények fényében ők egészen biztosan nem fognak felesleges kockázatot vállalni egyetlen alkotásukkal sem.

„Mindenkit biztosíthatok róla, hogy nem fogjuk elkövetni azt a hibát, miszerint rendkívül drága, több mint 200 millió dollárba került filmeket engedünk ki a piacra egészen addig, amíg a filmszínházak többsége nem állt vissza a járvány előtti állapotba világszerte.” Mivel a koronavírus csillapodását egyelőre lehetetlen megjósolni, ez a döntés több sikervárományos alkotást is érinthet, beleértve a Pókverzum két nagy dobását, a Venom 2-t és a Pókember: Idegenben folytatását.

A bejelentés alapján tehát egy darabig biztosan kénytelenek leszünk lemondani az eredetileg idén nyárra datált, majd később márciusra halasztott Jared Leto főszereplésével készült Morbiusról, a 2021. június 25-ére kitűzött Venom: Let There Be Carnage-ról, valamint nem utolsósorban a Tom Holland-féle harmadik önálló Pókember-kalandról is, melynek forgatása csak 2021. januárban vagy februárban venné kezdetét, és ebben a pillanatban 2021. december 17-re van beidőzítve.

(forrás: CBR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3216197826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.09.11. 15:47:57

mindenki bevár, mondván, hogy most nem lenne nézettség.

egyszer vége lesz, akkor meg mindenki moziba kerül egyszerre, oszt azért nem lesz nézettség...

body_andras 2020.09.13. 12:46:44

előbb-utóbb itt minden háztartásban lesz 4K tv meg streaming előfizetés, és akkor jobban megéri a premiereket streamingen tartani, a mozik meg amolyan hobbi helyszínek lesznek fanatikusoknak.
nem hiszem hogy lesz egyértelmű dátuma a járvány végének, mivel nem lesz a vakcina hirtelen beadva 8 milliárd embernek. és az elmúlt fél évben döbbent rá mindenki arra hogy a moziteremben csupa taknyosorrú, krákogó, szarosfaszos kezű ember akár veszélyes is lehet ránk nézve.
süti beállítások módosítása