Jessica Chastain ezzel az indokkal utasította vissza a Doctor Strange női főszerepét

2020. március 31. - Marvel Magyarország

Nehezen szállnánk vitába az indoklásával.

doctor-strange-jessica-chastain.jpeg

A Doctor Strange forgatókönyvének társírója, C. Robert Cargill a Junkfood Cinemának elárulta, hogy a kétszeres Oscar-jelölt Jessica Chastain is lehetett volna Christine Palmer a 2016-os Marvel-filmben, azonban ő nemet mondott a szerepre. „Érdekes ez a dolog, amivel Hollywood csak most szembesül, hogy rengeteg színésznő is éppúgy szeretne szuperhős lenni, mint a férfi színészek” – magyarázta. „Scottnak [Derrickson, a film direktora] is volt egy ilyen esete. Elment Jessica Chastainhez, mert eredetileg neki ajánlotta fel a szerepet.”

Cargill a nyilatkozatában azt is elmesélte, a színésznő hogyan és miért utasította vissza az ajánlatot: „Úgy volt vele, hogy »Figyu, ez a projekt izgalmasan hangzik és imádnám, ha szerepelhetnék benne. De csak egy esélyem van bekerülni egy Marvel-filmbe és eljátszani egy Marvel-karaktert. Régen balettoztam, és nagyon szeretnék köpenyt viselni.« Azt hiszem, ez volt minden idők legmenőbb visszautasítása. Szeretett volna Marvel-filmben szerepelni, viszont ő akart lenni a szuperhős, nem pedig a csúcs Éjjeli Nővér.” Chastain aztán a legutóbbi X-Men-filmben próbálta ki magát a műfajban, ám minden bizonnyal arról hamar szeretne megfeledkezni.

Éjjeli Nővérből a képregényekben három is volt, köztük Christine Palmerrel, akit végül Rachel McAdams alakított a Marvel Moziverzumban. A film egyáltalán nem foglalkozott ezzel a szállal, és bár Kevin Feige azt ígérte, ez a későbbiekben megváltozhat, jelenleg úgy áll a dolog, hogy a színésznő nem tér vissza a folytatásban.

A Doctor Strange in the Multiverse of Madness jelen állás szerint 2021. május 7-én érkezik az amerikai mozikba, már amennyiben a nyárra tervezett forgatást nem kell elhalasztani a koronavírus-járványra való tekintettel.

(forrás: CBR, Junkfood Cinema)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr10015576298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása