Leleplezték a korhatáros Marvel's M.O.D.O.K. animációs sorozat szinkronstábját

2020. január 21. - Marvel Magyarország

Izgalmas szereposztást kapott a felnőtteknek szóló széria.

patton-oswalt-modok-hulu.jpg

Csaknem egy éve érkezett a bejelentés, hogy a stúdió és a Hulu egyezségének köszönhetően több új felnőtteknek szóló animációs sorozattal bővül a Marvel tévés kínálata, melynek keretén belül M.O.D.O.K., Hit-Monkey, Tigra és Dazzler, illetve Howard, a kacsa is külön szériát kap. Ugyan az eltelt időben több fontos változás is bekövetkezett a Marvel TV égisze alatt, vezetőváltástól a sorozatok tetemes részének elkaszálásáig, de látszólag igaznak bizonyult a pletyka, miszerint inkább animációs vonalon mozogna tovább a csapat.

A Deadline jóvoltából most leleplezésre került az eredeti szinkronhangok listája a Jordan Blum és Patton Oswalt által írt Marvel’s M.O.D.O.K-hoz, melynek címszereplője egy egomániás szupergonosz, akinek hatalmas feje és apró teste van, és nehezen tudja összeegyeztetni a családját a gonosz szervezetével. A címszereplőt a stand-up komikusi múlttal bíró és számtalan animációs szinkronszerepet maga mögött tudó Oswalt szólaltatja meg, akinek a képregényes műfaj sem idegen, miután visszatérőként alakította a Koenig fivéreket A S.H.I.E.L.D. ügynökeiben.

M.O.D.O.K. felesége, Jodie szerepében Aimee Garcia (Lucifer) lesz hallható, a 12 éves Lou hangjáért Ben Schwartz (Gátlástalanok) felel, Melissa Fumero (Brooklyn Nine-Nine) szinkronizálja a 17 éves lányukat, Melissát, Wendi McLendon-Covey (A Goldberg család) pedig Monica Rappaccinit, M.O.D.O.K. briliáns munkatársát és egyben vetélytársát. Austin Van Der Sleet, a GRUMBL nevű cégóriás főnökének hangja Beck Bennet (Saturday Night Live, Bill & Ted Face The Music) lesz, a M.O.D.O.K. által létrehozott Super Adaptoid nevű android szerepében Jon Daly (Kroll Show, Félig üres) bizonyíthat, míg végül, de nem utolsósorban Sam Richardson (Az alelnök) alakítja majd Garyt, a címszereplő végtelenül hűséges csatlósát.

Amennyiben minden a tervezettek szerint alakul, az első bekezdésben említett hősök és antihősök a Marvel’s The Offenders című crossoverben kénytelenek lesznek összefogni, hogy megmentsék a világot. Hogy pontosan mikor és milyen sorrendben érkeznek a sorozatok, azt továbbra sem lehet tudni, csak az biztos, hogy a sort a M.O.D.O.K. indítja majd valamikor idén, meg persze az, hogy a komikusokból álló szereplőgárdából kiindulva laza és humoros hangvételű alkotással érdemes számolni.

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8115419850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása