Közös sorozatot kaphat A galaxis őrzői két közkedvelt karaktere

2018. november 21. - Marvel Magyarország

Mordály és Groot akár a tévéképernyőket is uralhatja. 

groot-and-rocket-raccoon-guardians-of-the-galaxy-3j-3840x2400.jpg

A Disney mindent megtesz érte, hogy hamar felvehesse a versenyt a legnagyobb streamingóriásokkal jövőre érkező szolgáltatásával, amelyre az utóbbi időben számos Star Wars- és Marvel-kötödésű sorozat fejlesztését szellőztették meg. Utóbbiak a Marvel Moziverzum vezetőproducerének felügyelete alatt készülnek, és mint újonnan kiderült, a hivatalosan bejelentett Loki, illetve az elég valószínű Skarlát Boszorkány és Bucky/Sólyom team-up címek mellett egy A galaxis őrzői világához tartozó projekt is megvalósulhat.

Habár a korábbi hírekkel ellentétben eddig ezt érdemes a legnagyobb fenntartásokkal, vagyis abszolút pletykaszinten kezelni, a That Hashtag Show értesülései szerint a stúdió egy Mordályra és Grootra fókuszáló limitált sorozat elkészítésében szintén érdekelt. Persze ezen a ponton felmerül, hogy a speciális effektek ily mértékű használata miatt kétségkívül költségesebb lenne társainál egy ilyen produkció, azonban egy korábbi információ alapján a Disney és a Marvel Studios az egész estés mozifilmjeikkel vetekedő büdzsét szánna ezekre a sorozatokra, szóval feltehetően nem ezen múlna belevágni egy hasonló vállalkozásba. 

Az mindenesetre vitathatatlan, hogy A galaxis őrzői szóban forgó tagjaiban rengeteg kiaknázatlan lehetőség rejlik. Az egyik legfontosabb tény velük kapcsolatban, hogy már a franchise első része előtt egy csapatot alkottak, így esetleges korábbi kalandok bemutatása még csak nem is lenne kihatással arra, amit a Bosszúállók 4-ben vagy a határozatlan időre elhalasztott A galaxis őrzői vol. 3-ban terveznek ezekkel a karakterekkel.

Az nyilvánvalóan a jövő zenéje, hogy az előkészületek alatt álló sorozatok közül mennyi fog ténylegesen megvalósulni, de ahogy említettük, Mordály és Groot egyelőre közel sem áll biztos lábakon. 

(forrás: THS)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5214384422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása