Az első lesifotók tanúsága szerint a Pókember 3 részben karácsonykor játszódhat

2021. január 18. - Marvel Magyarország

A képek sok mindent elárulnak a történetről és a közhangulatról.

df-15250_rv2.jpg

Habár a felvétel már hónapokkal ezelőtt kezdetét vette, most először több lesifotó is érkezett az egyelőre cím nélküli Pókember-folytatás forgatásáról. A Tom Holland főszereplésével készülő produkció jelenleg is forog, most éppen Atlantában. Az elmúlt hetekben, hónapokban rengeteg hivatalosan nem megerősített hírt lehetett olvasni a korábbi Pókember-filmek visszatérő szereplőiről, azonban azt fontos leszögezni, hogy a sztori középpontjában továbbra is a Holland Peter Parkere áll majd, akinek minden segítségre szüksége lesz: hiszen Mysteriónak köszönhetően most már mindenki tudja, hogy ő Pókember, ráadásul ártatlanul megvádolták Jake Gyllenhaal karakterének megölésével. Na, de nézzük a képeket!

Az első csokron egy újságárus standján kirakott posztereket láthatunk, köztük több sokatmondó grafikával. Az egyiken Mysterio rajza látható, alatta a szöveggel: „I believe”, vagyis „Hiszek neked!”. Ugyanakkor felfedezhető egy másik is, aminek a szövege „Citizens to defend Spidey”, azaz „A polgárok megvédik Pókit!” Érdekes fejlemények ezek, mindebből arra következtethetünk, hogy a városlakóknak nincs egyöntetű véleménye Pókemberről, van, aki Mysterio oldalán áll és elítéli a hálószövőt, más pedig továbbra is hisz benne. Érdekes konfliktusokhoz, netán tüntetésekhez is vezethet ez a helyzet.

A következő adag képen magát Hollandet láthatjuk, méghozzá az előző részben megismert piros-fekete öltözetében. Talán titokban akciózik? Vagy felvállalja az identitását? Ráadásul fontos részlet, hogy a képek alapján úgy tűnhet, Tom öccse, Harry Holland is felbukkanhat a filmben.

A legfrissebb képeken azt láthatjuk, ahogy Peter meglátogatja a Zendaya által alakított MJ-t, aki egy cukrászdában dolgozik Neddel együtt. Lehet, hogy titokban látogatja meg, lehet, talán a film ezen szakaszára valahogy sikerült tisztáznia a nevét, de az is lehet, hogy akár fel is vállalja magát az utcán, csak láthassa kedvesét. Mindemellett az is kiderült, hogy a film legalább egy része karácsonykor játszódik majd. Erre nemcsak a hóesés utal, hanem az is, hogy a cukrászda kirakatán nagy Merry Christmas feliratok díszelegnek.

A Pókember harmadik része számos meglepetésvendéget ígér. A főbb szerepeket alakító Tom Holland, Zendaya és Jacob Batalon mellett tiszteletét teszi Benedict Cumberbatch mint Dr. Strange, Jamie Foxx A csodálatos Pókember 2. Elektrójaként és Alfred Molina a klasszikus Pókember 2. Doktor Oktopuszaként. Nemrég a Comicbook.com arról számolt be, hogy a Netflixes Daredevil-sorozat főszereplője, Charlie Cox is felbukkant a forgatásokon még decemberben, ráadásul nem kizárt, hogy valamilyen formában Tobey Maguire, Andrew Garfield, Kirsten Dunst és Emma Stone is benne lesznek a filmben. Ha mindez bejön, azzal a Sony elkezdheti előkészíteni az élőszereplős Pókverzumot.

A film jelen állás szerint 2021. december 17-én fut be az amerikai mozikba.

Ha tetszett a cikk, további hírekért kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6616394062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

minnifield űrhajós 2021.01.19. 17:03:45

Az mennyire fontos info, hogy Batalon durván lefogyott? Lehet valami utasítás a jövőre nézve(khm...Vészmanó), vagy csak egyszerűen a színész saját döntése?
süti beállítások módosítása